Készüljön fel a télre minőségi falszigeteléssel!

Teljes mértékben elégedett otthona falainak állapotával, vagy előfordul, hogy hirtelen lehulló nagy mennyiségű csapadék esetén nehézségei adódnak? Ha okozott már problémát a nagy esőzés, vagy az olvadó hó, nem szabad újra kitennie az épületet ezeknek a külső hatásoknak. Fontos, hogy megfelelően gondoskodjon a falak szigeteléséről, és szükség esetén igényelje az utólagos falszigetelést, mert csak így óvhatja meg házát és értékeit a nedvesedéstől!

A komfortos, gondtalan életvitelhez rengeteg tényezőt kell figyelembe venni. Az ingatlan belső kialakításán és a nyílászárók minőségén kívül a legfontosabbak a ház falai! Ha a falak szigetelése nem megfelelő, rengeteg probléma adódhat. A földfelszín fölött és a piceszinten is elengedhetetlen a kiváló fal szigetelés! Amennyiben még nincs megoldva a fal szigetelése, vagy korábban már átázott, minél előbb tanácsos elvégeztetni az utólagos falszigetelést! A pinceszinten pedig akár nagyobb mennyiségű víz bejutását is eredményezheti egy nem jól kivitelezett, vagy teljes mértékben hiányzó fal szigetelés. A vizesedő falak penészesedést, rossz levegőt okoznak, amelyek súlyosan egészségkárosító hatásúak, emellett a fal szilárdsága is gyengül, ami az épület statikai rendszerében végzetes változásokat idézhet elő, ami akár összedőléshez is vezethet! Annak érdekében, hogy megóvja önmagát, családját és az épületet is, tanácsos minél előbb pótolni a szigetelést!

A Bona-Si Épületszigetelő Bt. speciális és korszerű módszerekkel, 20 év garanciával teljesíti az utólagos falszigetelés kivitelezését. Hatalmas gépparkkal rendelkezünk, így az összes elérhető technológiát alkalmazni tudjuk. A fal szigetelését minden irányból, nehezen hozzáférhető helyeken is gond nélkül végezzük. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásunkról, és tudjon meg többet a fal szigetelés fontos szerepéről a www.bonasi.hu weboldalunkon!

Tegyen időben a beázás ellen, precíz és gyors fal szigetelésért forduljon hozzánk bizalommal! Keressen minket a 06-70-520-6663-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@bonasi.hu e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére