Már az idei nyáron is hiányolta a saját medencét, amiben bármikor kényelmesen kikapcsolódhatott volna? Netán szolgáltatási körét bővítené, és az új medence építése nélkülözhetetlen? Érdemes már most elterveznie, pontosan mekkora medencét szeretne, hova helyezné, és milyen módon alakítaná ki, így akár már tavasszal megvalósulhat a medence építése. Fontos, hogy felkészült, gyakorlott szakemberekre bízza ezt a feladatot, akik tapasztaltak a medencetechnika terén!

Életünk minden területén lehetőségünk van arra, hogy igényeink szerint, a lehető legjobb módszereket alkalmazva alakítsuk ki környezetünket. Otthonunkban, valamint az idegenforgalom és a vendéglátás terén is felüdülést jelenthet, ha medence áll rendelkezésünkre, ami korosztálytól és életkortól függetlenül mindenki számára remek kikapcsolódást tesz lehetővé. Ha elegendő a hely, bármikor dönthetünk a medence építése mellett. Más építési munkálatokhoz hasonlóan ebben az esetben is többféle anyag, és más-más kivitelezési módok közül választva igényelhetjük a megvalósítást. Számos előny szól a betonból készült medencék építése mellett. Elképzeléseink szerinti formára alakíthatóak, különféle burkolatokkal készülhetnek, valamint egyedi méretűek lehetnek. Érdemes a fólia burkolatot választanunk, ugyanis így a vízzáróságot is tökéletesen biztosíthatjuk.

Magas színvonalú szolgáltatást, minden szempontból kiváló medencék építését vállaljuk a Select Kft. munkatársaiként. Korszerű medencetechnikát alkalmazunk, precíz munkavégzéssel teljesítjük a medence építésével kapcsolatos tennivalókat. Szívesen adunk tanácsot a használatot illetően is, hiszen csak a víz megfelelő kezelésével lehet biztos a higiénikus működésben. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.selectkft.hu honlapunkon!

Legyen Ön is egyedi igényei szerint kialakított medence tulajdonosa! Valósítsa meg a medence építését, a megoldásával pedig bízzon meg bennünket! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-252-3155-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@selectkft.hu címünkre!