Fürdőszobánkat minden szempontból a lehető leghigiénikusabb használatot lehetővé tévő eszközökkel, ugyanakkor modernül szeretnénk berendezni. Egy fürdőszoba nagykereskedésben minden elemet gond nélkül megtalálhatunk, azonban érdemes figyelemben részesítenie az innovatív megoldásokat is, hiszen számos újdonsággal találkozhatunk. Kiemelten említésre méltó a Rimfree WC kerámia környezetbarát megoldása, ami emellett dekoratív megjelenést is kölcsönöz.

Fürdőszobánk kialakítása során rengeteg tényezőre szükséges hangsúlyt fektetnünk, ha minden szempontból elégedettek szeretnénk lenni a végeredménnyel és nem utolsó sorban hosszú éveken át használnánk berendezési elemeinket. Egy fürdőszoba nagykereskedésben kiváló eszközökhöz juthatunk, méghozzá kedvező áron, viszont döntésünk során nem elegendő csak az árakat és az esztétikai szempontokat néznünk. Annak érdekében, hogy higiénikus környezetben élhessünk, és minél könnyebben tisztíthassuk használati tárgyainkat, célszerű alaposan körültekintenünk. A WC-nken lerakódott szennyeződéseket a legtöbb esetben nehezen tudjuk eltávolítani, ugyanis a peremes kialakításuk ezt bonyolulttá teszi. A Rimfree WC kerámia olyan újdonság, amely alkalmazásával ezekről a fáradalmakról teljes mértékben megfeledkezhetünk. A Rimfree WC kerámia nem rendelkezik peremmel, így az érkező öblítő víz a kritikus részeket is hatékonyan tisztítja. Egyéni vásárlóként és viszonteladóként is nagy sikerünk lehet, ha megismertetjük barátainkkal és megrendelőinkkel ezt a nagyszerű megoldást.

Cégünk, a Svábbau Kft. színvonalas szolgáltatást és magas minőségű termékek hatalmas kínálatát nyújtja. A Rimfree WC kerámia által újdonságot mutathat érdeklődőinek, akik, ha a beépítés mellett döntenek, maximálisan elégedettek lesznek a későbbiekben is. Tájékozódjon fürdőszoba nagykereskedésünk termékeiről és szolgáltatásainkról a www.svabbaukft.hu weboldalunkon!

Tartsa Ön is elsődleges szempontnak a környezetbarát és higiénikus kialakítást! Használjon Rimfree WC kerámiát és mindezek mellett a modern megjelenésnek is eleget tehet! Beszerzés ügyében és felmerülő kérdéseivel forduljon fürdőszoba nagykereskedésünk munkatársaihoz! Hívjon minket a 06-26/560-820-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk a svabbau@svabbau.hu e-mail címünkre!