Szigeteljen éghetetlen, környezetbarát Knauf MPN Plus ásványgyapottal!

Csökkenteni szeretne számlái összegén úgy, hogy otthonát komfortos körülmények között tarthassa fenn? Fontosnak tartja a környezettudatosságot, ezért ennek megfelelően keres hatékony megoldást? A Knauf MPN Plus ásványgyapot egyedülálló lehetőséget nyújt, hiszen nemcsak kiváló hang- és hőszigetelési funkciót tölt be, hanem a tűzvédelem terén is elégedett lehet vele.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kőzetgyapotos hőszigetelés rendkívül sokrétűen felhasználható, ugyanis a régi és az új építésű házak esetében, eltérő típusú szerkezettel rendelkező falaknál egyaránt bátran alkalmazhatjuk. A vulkanikus kőzetből előállított kőzetgyapot természetes anyag, így környezetvédelmi szempontból is kiválóan járhatunk el. Nem éghető és víztaszító szigetelőanyagként beszélhetünk róla, amely nem csak hőszigetelés szempontjából tehet maximálisan eleget igényeinknek, hanem a külvilág zajától is sikeresen elzárhatjuk magunkat kitűnő hangszigetelési képességének köszönhetően. Ideiglenesen használt épületeink hőszigetelése céljából szintén érdemes a kőzetgyapotot választanunk, mivel a rovarok, a madarak és a rágcsálók különféle fajtái sem tesznek kárt ebben a nagyszerű szigetelőanyagban. Amennyiben pedig tetőterünk beépítésére kerül sor, ilyenkor is a legjobb megoldásként szolgálhat a kőzetgyapotos hőszigetelés. A Knauf MPN Plus ásványgyapot nagymértékben növeli az épület biztonságát, a legmagasabb követelményeknek megfelelve, stabilan védi az ingatlant a külső viszontagságoktól.

Környezetbarát, teljes keresztmetszetében víztaszító, megbízható Knauf MPN Plus ásványgyapottal, és vakolható kőzetgyapottal várja cégünk, Var-Szig Kft.! Szigetelőanyagaink teljes mértékben eleget tesznek minden elképzelésének, és hosszú éveken át nyújtanak kiváló hőszigetelési megoldást. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről, és a tőlünk megrendelhető szigetelőanyagokról a www.akcios-hoszigeteles.hu weboldalunkon!

Szorítsa le a fűtési költségeket, és más szempontból is érjen el kedvező hatást otthonában, kőzetgyapotos hőszigetelés mellett döntve! Hőszigeteléssel kapcsolatos kérdései esetén, valamint a kőzetgyapot alkalmazása ügyében készséggel állunk rendelkezésére elérhetőségeinken. Hívjon minket a 06-1-257-2615-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a varszig@gmail.com e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére