Különleges kert kialakítására vágyik, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá a munkához? Egyedi ötletei vannak, viszont a kivitelezés során szüksége van segítségre? A füvesítés, a dísznövények ültetése, és a kertészkedéssel kapcsolatos egyéb feladatok mind hozzáértést igényelnek, ezért célszerű a kerttervezést, majd a megvalósítást profikkal együtt megoldania.

Szép kertünk csak akkor lehet, ha elegendő időt szánunk a gondos tervezésre, és szakszerűen valósítjuk meg a kivitelezést. A legelső feladat az állapotfelmérés, ugyanis nem mindegy hogy mekkora terület, milyen minőségű talaj és milyen körülmények között kell dolgozni. A meglévő adottságokhoz szükséges igazítani a terveket, majd hozzáértő szakemberek segítségével érdemes elkezdeni a munkálatokat. A most következő hideg, fagyos időszak alkalmas arra, hogy alaposan átgondoljuk, pontosan mit szeretnénk, így a tavasz beköszöntével már a komolyabb feladatoknak is nekiláthatunk. A füvesítés, a különféle dísznövények elhelyezése, a kerti tó kialakítása, a fák és bokrok telepítése, a térkövezés és az egyéb hasonló teendők nagy odafigyelést, korszerű eszközöket, valamint kiváló anyagokat igényelnek. Ha elképzeléseink szerinti kerttel szeretnénk gazdagodni, fontos, hogy hozzáértő szakemberek véleményét is kikérjük!

Személyes igényeinek tökéletesen megfelelő kert építése céljából a Kapos-Garden Kft. készséggel áll rendelkezésére. Több, mint tíz éves tapasztalattal, a legkorszerűbb eszközöket és gépparkot használva nyújtjuk színvonalas szolgáltatásainkat. Legyen szó füvesítésről, dísznövényekről, kertészkedésről, nálunk mindenre választ kaphat. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.kerteszkedjunk.hu weboldalunkon!

Gyönyörködjön látványos és hangulatos kertjében már a következő esztendőben! Tervezze meg időben a kialakítást, és vegye igénybe profi munkatársaink segítségét! Valósítsa meg a lehető legkiválóbb módon a füvesítést, a dísznövények elültetését, és minden más kerti feladatot! Kertészkedéssel kapcsolatos kérdéseit pedig tegye fel bátran! Keressen minket a 06-30-304-8658-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kaposkertesz.hu e-mail címünkre!