Egyre többen fűtenek hagyományos módszerekkel, kályhával, vagy kandallóval, és ebből adódóan egyre többeknek van problémája a hamu kezelésével. Ha csak a szokásos módon, lapáttal és vödörrel állunk neki a tűztér kitakarításának, a hamu felkavarodik és beteríti a szobát, ráadásul egy része a tüdőnkben köt ki, ami súlyos allergiás reakciókat válthat ki az arra érzékenyekből.

Megoldás lehet erre a problémára a hamuporszívó használata, hiszen villámgyorsan és maradéktalanul eltűnteti a hamvakat, tökéletesen ki lehet vele takarítani a tűzteret, így a következő tűzgyújtásnál nem akadályoznak a maradékok a megfelelő farakás felhalmozásában. Ráadásul nem kerül hamu a levegőbe, csökken az asztmatikus rohamok kialakulásának esélye, és a lakás is tiszta marad.

Gondot okozhat, ha a hamuporszívó vezetéke rövid, mert nincs a kandalló, vagy a kályha közelében konnektor. Ilyenkor jön a hosszabbítókkal való szenvedés, ami púp az ember hátán. Viszont erre a problémára is van megoldás: ma már könnyen és gyorsan, akár online rendelve is beszerezhetünk olyan hamuporszívót, ami akkumulátoros, azaz vezeték nélküli, takarékos üzemmódban 25, maximális teljesítmény mellett pedig 15 percig használható, ami bőven elegendő egy, vagy akár több tűztér teljes kitakarításához. A töltési ideje négy óra, de már másfél óra után is használható, emellett nem csak szívásra, de fúvásra is állítható, amit a lángok felélesztéséhez használhatunk!

Ha Önnek is hasonló problémái vannak, és szeretné őket megoldani, akkor ajánljuk a Gemini Hungária Kft. vezeték nélküli hamuporszívóit! Emellett különféle tüzelőberendezésekkel és pellet tüzelőanyagokkal is foglalkoznak, de akár kemence építésében is tudnak segíteni, tehát minden, a hagyományos fűtési módokhoz kapcsolódó terméket megrendelhet tőlük! Látogassa meg a honlapjukat a www.pellet-kandallo.hu címen, kérdés, vagy megrendelés esetén pedig hívja a 06-20-259-0960-as telefonszámot, vagy írjon a gemini.palazzetti@gmail.com e-mail címre!