Fém polcok otthonra? Miért ne?

Ha azt halljuk, fém polc, akkor raktárak, esetleg üzletek juthatnak eszünkbe. Nyilvánvaló, hogy azért használnak az ilyen helyeken fém polcokat, mert nagy teherbírásúak, tartósak, megfelelő bevonattal a korróziónak és a sérüléseknek is ellenállnak, tehát mindent kibírnak, ami egy ilyen helyen egy polccal előfordulhat. Ezekre a tulajdonságokra viszont az otthonunkban is szükségünk van, hiszen nem azért veszünk bútorokat, hogy eltörjenek, leszakadjanak a súly alatt, vagy gyorsan elhasználódjanak. Ebből adódik is a kérdés: vajon miért nem használunk háztartási fém polcokat?

Sokféle válasz létezik erre a kérdésre és a legtöbbje könnyedén megcáfolható. Csúnya lenne? Bevonat kérdése. Olyanra festhető, amilyen leginkább harmonizál a lakás többi bútorával. A sima, galvanizált fém ráadásul csillogó, és ha követjük a lakberendezési trendeket, biztosan találkoztunk már az ipari stílussal, amibe ez kifejezetten jól passzol! Akár konyhában, az edények tárolására, akár egy nappaliban, vagy hálóban, könyveknek, vagy dísztárgyaknak választunk háztartási fém polcokat, a hatás különleges lesz!

Természetesen a leginkább logikus felhasználási módja a kamrában, illetve a garázsban előforduló nehéz dolgok tárolása. A kamrában általában nagy mennyiségben tárolunk mindenféle élelmiszert, alapanyagokat, befőtteket, konzerveket, esetleg zöldségeket is, amivel gyakorlatilag vissza is kanyarodtunk a raktározáshoz. Mivel a háztartási fém polcok teherbírása felülmúlja fából készült társaikét, nyugodtan rájuk bízhatjuk a télire eltett lecsót, lekvárt és kompótot, egész biztosan nem fog megrogyni a súly alatt! A garázsban pedig a szerszámokat, gépeket, az autó alkatrészeit tárolhatjuk háztartási fém polcokon, és gond nélkül állják majd a viszontagságokat!

Vásároljon Ön is háztartási fém polcokat akár tárolásra, akár azért, hogy segítségükkel stílusosabbá tegye otthonát! Keresse fel a Polc Bolt Kis- és Nagykereskedés weboldalát a www.polcbolt-online.hu címen, és válogasson a széles kínálatból! Kérdés esetén hívja a 06-96-428-888-as telefonszámot, vagy írjon a polcbolt@polcbolt-online.hu e-mail címre!

ugrás az oldal tetejére