A beltéri ajtó ugyanúgy lakberendezési elem, mint a bútorok, a burkolatok és a kiegészítők. Ajtó választásakor nem csak a funkcionalitást kell szem előtt tartani, de a megfelelő stílust és színt is!

Ha a lakás felújítását tervezzük, akkor a burkolattól a falak színén át a bútorokig össze kell egyeztetni mindent stílusban, színvilágban egyaránt. Ebből a beltéri ajtók sem maradhatnak ki! Szerencsére széles a választék, különböző felületek, színek, stílusok közül lehet választani. A költségkeret jelentősen befolyásolhatja a döntést, de a beltéri ajtókon nem érdemes spórolni, hiszen ezeket hosszú távra vásároljuk, és jó választás esetén a lakás díszeivé is válhatnak! Amint megvan a rendelkezésre álló költségkeret, amit a beltéri ajtókra költhetünk, elkezdhetjük szűkíteni a lehetséges jelöltek körét.

Ha olcsóbb, de jó minőségű ajtót szeretnénk vásárolni, akkor a dekorfólia felületű beltéri ajtók jó választásnak bizonyulhatnak. Ennél magasabb árkategóriába tartozik, ám minőségében is magasabb szintet képvisel a CPL felületű ajtók csoportja, melyeknek előnye, hogy a felületük ellenállóbb, mint a dekorfóliás ajtóké. Felsőbb árkategóriába a festett és fafurnér felületű ajtók tartoznak, ez a minőségükben és megjelenésükben tükröződik, valamint az árukon is látszik. A fafurnér felületű beltéri ajtók óriási népszerűségnek örvendenek, ami nem véletlen, ugyanis előnyük a tömör fa ajtókkal szemben, hogy nem vetemednek az évek múlásával. Ezért, ha pénztárcánk megengedi, és a fa mintázat mellett döntünk, ez a tökéletes választás! Viszont bármelyiket is választjuk, mindenképpen tájékozódjunk arról, hogy a megvásárolni kívánt ajtó valóban prémium minőségű-e, vagy csak akként akarják eladni!

Ha valóban prémium kategóriájú beltéri ajtók között szeretne válogatni, látogassa meg a KrisBa Doors Kft. weboldalát a www.krisbadoors.hu címen, és tekintse meg a széles választékot! Kérdés esetén hívja a 06-70-425-2583-as telefonszámot, vagy írjon e-mailt a krisbadoors@gmail.com címre!