Közeleg az igazán nagy hidegek, a mínuszok időszaka, amire mindenki úgy készül fel, ahogy tud. Az otthonunkat is érdemes felkészíteni rá, megoldani az ablakok és ajtók szigetelését, ellenőriztetni a fűtést, esetleg korszerűsíttetni is, de mindig lehet egy kicsit többet tenni az ügy érdekében! A hőszigetelt redőnyök például sokat emelhetnek a benti hőmérsékleten!

A hőszigetelt redőny az egyik legjobb módszer arra, hogy egy év alatt súlyos tízezreket spórolhassunk meg a családi kasszának. Egy redőny felszereltetése remek megoldás arra, hogy védjük otthonunkat a hőhatásoktól, a szélsőséges időjárási viszonyoktól. Tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy a redőny egy olyan lehetőség, mellyel az ablakok hőszigetelési értéke olcsón, gyorsan és egyszerűen megsokszorozható!

A hőszigetelt redőny télen nagymértékben csökkenti a fűtésszámlát. A redőny nélküli, fűtött ház hőveszteségének nagy része az ablaküveg számlájára írható, amelynek mértéke a nyílászáró minőségétől függően akár 40% is lehet! Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy csukott ablak mellett is az utcát fűtjük! Ennek megakadályozása érdekében érdemes valamilyen külső szigetelőt szereltetni a nyílászárókra, amire a legjobb megoldás egy minőségi, hőszigetelt redőny! A hőszigetelt redőny lamellái szigetelő anyaggal vannak kitöltve, így megakadályozza a hőveszteséget az ablak üvegfelületein át! Tehát elmondható, hogy a hőszigetelt redőny az egyik legjobb választás, ha lakásunk hőmérsékletét olcsóbban szeretnénk stabilizálni. Ha feltolás ellen is védő redőnyt választunk, akkor a biztonságért is sokat tettünk!

Ha szeretné plusz szigeteléssel ellátni ablakait, keresse fel a Varga-Red Kft. weboldalát a www.redonyok.hu címen, és tájékozódjon a további lehetőségekről is! Vásároljon minőségi, hőszigetelt redőnyöket ablakaira, és csökkentse fűtésszámláját akár 30%-kal! Kérdés esetén hívja a 06-1-282-4871-es telefonszámot, vagy írjon e-mailt az info@redonyok.hu címre!