Minden tényezőt igyekszik figyelembe venni annak érdekében, hogy kifogástalan körülmények között élhessen? Éppen felújítja nyílászáróit? A korszerű, hatékony kialakítás során nem szabad megfeledkeznie a párkányokról, ugyanis a vízelvezetést csak ezek beépítésével tudja megvalósítani.

Otthonunkban rengeteg olyan elem található, amelyek kiemelkedő szerepet töltenek be. Komfortos életvitelt csak akkor folytathatunk, ha minden részletre kellőképp ügyelünk. Tudjuk, hogy a nyílászárók minősége milyen fontos, azonban előfordul, hogy megfeledkezünk az ablakpárkányok funkciójáról. Az ablakokra csapódó, és róluk lefolyó csapadék elvezetését lehetővé tevő párkányok nélkülözhetetlenek, ugyanis csak ezekkel akadályozhatjuk meg a falak állagának károsodását. Az egyedi megjelenésű műanyag ablakpárkányok esztétikailag, és a külső hatásokkal szembeni ellenállást tekintve is eleget tesznek igényeinknek.

Díjmentes méretre vágással, rugalmas kiszolgálással, kedvező szállítási díjakkal kínáljuk magas minőségű ablakpárkányainkat. Kültérre és beltérre egyaránt tudunk ajánlani megbízható műanyag ablakpárkányokat, valamint igénye szerint alumínium párkányokat is biztosítunk, szintén a kérése alapján meghatározott méretekben. A Fény Őr Kft. webáruházában különféle szélességű és típusú ablakpárkányok közül válogathat, így biztos, hogy megtalálhatja az elképzelései szerinti legtökéletesebb elemeket. Akcióinkról, termékkínálatunkról és az egyéb kiegészítőkről szerezzen bővebb információt a www.parkanydiszkont.com internetes oldalunkon!

Gondoljon minden részletre otthona korszerűsítése során, és ne feledkezzen meg az ablakok körüli vízelvezetésről sem! Alkalmazzon esztétikus és hasznos ablakpárkányokat! Használja ki az ingyenes méretre vágás lehetőségét, és szerezze be kedvező áron hiányzó párkányait! Kérdései, észrevételei esetén forduljon hozzánk a 06-20-366-6151-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@redonydiszkont.hu e-mail címünkre!