Kényelmesebb és gyorsabb megoldást keres a kapu nyitására és zárására, mert így időt spórolhatna, és a kulcsait sem kellene keresgélnie? A korszerű technológiának köszönhetően használhat kapunyitót is, amellyel kapuját a távolból is működtetheti.

A legtöbben ismerjük azokat a pillanatokat, amikor már késésben vagyunk, mégis a kapu nyitásával, illetve zárásával kell foglalkoznunk. Erről teljes mértékben megfeledkezhetünk, ha kihasználjuk a kapunyitók előnyeit. Annak ellenére, hogy egyedülálló, nem szokványos megoldásnak bizonyul, az egyre szélesebb körben népszerű kapunyitók egyáltalán nem elérhetetlenek egyikünk számára sem. Kényelem, esztétika, és praktikusság szempontjából egyaránt nagy szerepet kaphatnak életünkben. Családi házunk és üzletünk esetében is nagyszerűen alkalmazhatóak. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy esetleg nyitva felejtjük a kaput, és a kulcskereséssel sem telik az idő. Bármilyen kapunk is van, találhatunk hozzá való kapunyitót. A szárnyas kapuk nyitása és zárása ugyanúgy megoldható velük, mint a tolókapuké.

Hatalmas készlettel várjuk a Telemontázs Bt. üzletében. Kapunyitók, zárak, kaputelefonok, és más modern eszközök széles kínálatából választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Amennyiben személyesen el tud látogatni boltunkba, lehetőséget adunk a készülékek kipróbálására, így rögtön meggyőződhet könnyű kezelhetőségükről, minőségi kivitelezésükről. Minden termékünkről, így a kapunyitókról is részletes információt nyújtunk online felületünkön, ahol árukészletünket bemutató katalógusainkat szintén megtekintheti. Látogasson el a www.telemontazs.hu internetes oldalunkra!

Feledkezzen meg a véletlenül nyitva hagyott kapuról, és a kulcskeresésről megbízható kapunyitó használatával! Tegye kényelmesebbé életét és gyorsabbá közlekedését nap, mint nap egy kiváló készülékkel! Felmerülő kérdései esetén keressen minket a 06-1-206-3133-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a telemontazs@telemontazs.hu e-mail címünkre!