Vásároljon japán hőszivattyút versenyképes áron!

Más típusú fűtési rendszerre váltana, vagy új otthona kialakítását tervezi, és modern eszközt keres a fűtés megoldására? A hőszivattyúk egyedülálló lehetőséget nyújtanak arra, hogy hatékonyan és takarékosan fűthessen. Érdemes megismerkednie a japán levegő-víz hőszivattyúkkal, ugyanis kiemelkedő szerepet tölthetnek be háztartásában.

Az utóbbi időben sokunknak nehézséget okozott a gázárak emelkedése, ezért egyre több helyen kezdtek el gondolkodni más módszer alkalmazásán. Az elektromos energiát felhasználó hőszivattyúk kis helyen elférnek, és a környezetvédelem szempontjából is kiválóak. Lehetőségünk van energetikai támogatásra pályázni, amely során családi ház és társasház esetén is könnyebbé válhat a hőszivattyúval történő korszerűsítés. A hőszivattyú egyszerűen kezelhető, önműködő és karbantartása is könnyedén megoldható. Többféle fajtájukkal találkozhatunk, azonban az inverteres szabályozású, levegő-víz hőszivattyúval érhetjük el a legnagyobb mértékű energia-megtakarítást. Ez az eszköz mindig azon a teljesítményen üzemel, amekkora mennyiségű hőigényünk van. Gyorsan és rugalmasan valósíthatjuk meg a levegő-víz hőszivattyúk működtetését, hiszen ezek esetében nem szükséges engedélyeztetési iratokat beszereznünk.

Akár egész évben használható, a GEO tarifa igénylésére is alkalmas levegő-víz hőszivattyúval, és más típusú, magas minőségű hőszivattyúk széles választékával várjuk az ESTÉ Credit Side Kft. munkatársaiként! Rendkívül kedvező áron juthat hozzá a csúcsminőségű japán hőszivattyúkhoz, amelyek világelső kompresszorokkal, csendesen és takarékosan működtethetőek. Decemberi akciónk keretein belül kiemelkedően kedvező áron szerezheti be japán hőszivattyúját. Eredeti, japán hőszivattyúinkról, a levegő-víz hőszivattyúk előnyeiről és egyéb készülékeinkről szerezzen bővebb információt a www.rifeng-hoszivattyu.hu internetes oldalunkon!

Fűtsön a föld energiájával egyszerűen, és hosszú távon költséghatékonyan, kiváló, japán hőszivattyút alkalmazva! Használja ki a levegő-víz hőszivattyúk előnyeit, vegye igénybe megbízható szolgáltatásunkat! Forduljon hozzánk bizalommal a 06-70-422-9667-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a speter.rifeng@gmail.com e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére