Egyedi fűtési módszert keres? Nem minden helyiségben szeretne magasabb hőmérsékletet, avagy meglévő fűtési rendszerét egészítené ki egy energiahatékony eszközzel? Klíma telepítésével napjainkban már nem csak a hűtést, hanem a fűtést is megoldhatja. A hőszivattyús klíma alkalmazása számos pozitívummal jár, amelyekről érdemes részletesen informálódni.

Annak ellenére, hogy többségünk egyirányú berendezésként tekint a klímára, tehát csak a hűtés jut róla eszünkbe, egyre elterjedtebb a fűtés ezen keresztüli megoldása is. A folyamatosan fejlődő technológia lehetővé teszi, hogy a klíma telepítése után magasabb hőmérsékletet is el tudjunk érni. A klímával való fűtés nagyszerű kiegészítése lehet a gázos fűtő rendszernek, valamint alkalmazhatjuk kazán helyett is. A hőszivattyús berendezések nagy előnyeként említhetjük meg az ökológiai lábnyomunk csökkentését, hiszen kevesebb energia felhasználásával kevesebb káros anyag kibocsátására kerül sor. Ha nem használjuk minden helyiségünket, energiatakarékosan oldhatjuk meg egy-egy házrész hatékony fűtését. Amennyiben úgy döntünk, hogy ezt a fűtési módot választjuk, tisztában kell lennünk számos tudnivalóval, amelyekről a klíma beszereléssel foglalkozó szakemberek részletesen tájékoztatnak bennünket.

Megbízható segítséget nyújtunk klíma telepítése ügyében, majd a klíma karbantartását is felkészülten végezzük a Klíma Commando Kft. munkatársaiként. Szolgáltatásaink köre minden, a klímával kapcsolatos tevékenységre kiterjed, így teljes egészében ránk bízhatja a klíma beszerelését. Speciális kialakítású, hőszivattyús klímáink már nem csak kiegészítő fűtésként lehetnek hasznosak, hanem teljes fűtés esetén is eredményesen használhatóak. Tudjon meg többet tevékenységünkről, és a tőlünk megrendelhető készülékekről a www.klimacommando.hu internetes oldalunkon!

Bízzon meg minket a klíma beszerelésével, majd forduljon hozzánk bizalommal a klíma karbantartása ügyében is! Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket a 06-70-611-7637-es telefonszámon, vagy az info@klimacommando.hu e-mail címen!