Nehézséget okoz a szennyeződések eltávolítása bútorairól? Korszerű és megbízható megoldást keres annak érdekében, hogy ne kelljen rendszeresen, sok időt töltenie ezzel a feladattal? A vízzel tisztítható bútorszövetek egyedülálló védelmet biztosítanak a kárpitozásnak, és a különféle vegyi anyagok használatától is eltekinthet.

Környezetünk tisztaságának megőrzése nem tartozik az egyszerű teendők közé, hiszen nélkülözhetetlen a folyamatos odafigyelés. Főként a nappalinkban találhatóak azok a berendezési tárgyak, amelyek a kényelmet és a kikapcsolódást szolgálják. A világos színekkel kellemes hangulatot teremthetünk, azonban rendkívül nehéz tisztán tartanunk őket. Érdemes megismerkednünk az Easyclean réteggel ellátott, modern, vízzel tisztítható bútorszövetekkel, amelyek közül saját igényeink szerint választhatunk, és hosszú időn keresztül biztosíthatjuk bútoraink épségét. Az Aqua Clean bútorszövetek professzionális megoldást nyújtanak, ellenállnak mindenféle folyadékoknak, amelyeket más típusú kárpitozás esetén nem tudnánk teljes mértékben eltávolítani.

Speciális védőréteggel ellátott szövetek széles választékával várjuk az Argo Kárpit munkatársaiként! Új bútorok kárpitozása és bútorok felújítása esetén is rendelkezésére állunk. Munkánkat precízen végezzük, megfelelve a legmagasabb minőségi elvárásoknak is! Igényei szerint teljesítjük a ránk bízott feladatokat, amelyekre garanciát is vállalunk! Easyclean réteggel ellátott, modern, vízzel tisztítható bútorszöveteink költséghatékony és környezetkímélő termékek, bármilyen helyiség berendezésénél bátran alkalmazhatóak. Ismerkedjen meg az Aqua Clean bútorszövet előnyeivel és tisztítási eljárásával a www.argokarpit.hu weboldalunkon!

Alkalmazza Ön is a korszerű technológia innovatív eljárásait! Éljen színvonalas körülmények között, megkönnyítve mindennapjait az Aqua Clean bútorszövet használatával! Kérdéseivel keressen minket a 06-70-566-7374-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@argokarpit.hu e-mail címünkre!