A beépített konyhák legnagyobb előnye, hogy egységes, letisztult összképet eredményeznek, amellett, hogy funkciójukban is tökéletesen megállják a helyüket. Mindennek megvan a maga a helye, úgy, ahogyan az a helyiséget leggyakrabban használóknak éppen kézre esik, ahogyan a lakók szokásaihoz mérten a legpraktikusabb. Ám az ilyen helyiségek gondos tervezést igényelnek, és hiába a különböző igények, vannak bizonyos általános szempontok, melyeket minden tulajdonosnak érdemes végiggondolni a beépíthető konyhagépeket illetően.

A tervezés során a legfontosabb, hogy először mindig egyeztessünk szakemberrel, és csak ezt követően vásároljuk meg a beépíthető konyhagépeket, így sok kellemetlenségtől kíméljük meg magunkat. Ajánlott lemérni és feljegyezni egy papírra a helyiség pontos paramétereit, a rajzon bejelölni a víz-, gáz- és elektromos kiállásokat, valamint azokat a részleteket, amikben nem szeretnénk kompromisszumot kötni. Fontos, hogy nyitottak legyünk a szakmai tanácsokra, de ne engedjünk alapvető igényeinkből sem, így lesz tökéletes a konyha!

Alapszabály, hogy a beépíthető konyhagépeket ne tervezzük szorosan egymás szomszédságába. A sütőt és a mosogatót nem célszerű közvetlenül egymás mellé tenni, hagyjunk helyet, hogy a legnagyobb edényeket is félre tudjuk húzni. Értelemszerűen a legkényelmesebb, ha a mosogatótálca a mosogatógép közvetlen közelében kap helyet. A hűtőt a mosogató közelébe tanácsos elhelyezni, de ügyeljünk rá, hogy itt is hagyjunk elég helyet a pakoláshoz.

Ha már megvannak a szakértővel egyeztetett végleges tervek, elérkezett az idő a beépíthető konyhagépek megvásárlására! Látogasson el a www.onlinekonyhaigepek.hu webcímre, és ismerje meg a Fabuli Style webáruház széles kínálatát, melyben mindent megtalálhat, amire szüksége lehet álmai konyhájához! Böngésszen bátran nálunk, és termékeinket érintő kérdéseivel keressen minket bizalommal a +36-24-510-510-es telefonszámon vagy a fabuli@fabuli.hu e-mail címen, készséggel állunk rendelkezésére!