Örömmel veszi igénybe otthona minden egyes részét, hiszen saját stílusa szerint alakította ki, azonban sok gondot okoz a padló csúszása? Szeretné csúszásmentessé tenni lépcsőjét, teraszát vagy más padlófelületét, hogy minden családtagja biztonságosan közlekedhessen? A csúszásmentesítés céljából többféle terméket találhat, azonban legegyszerűbben az antiSLIP „csináld magad” szettel érhet el hatékony eredményt.

Rengeteg baleset csúszás miatt fordul elő, ám napjainkban már számos eszköz áll rendelkezésünkre, amelyekkel tökéletesen megoldhatjuk a csúszásmentesítést. A különféle technikákat beltéren és kültéren is alkalmazhatjuk, csupán az adott környezet szerint kell beszereznünk kellékünket. A csúszásgátlók között megtalálhatjuk a csúszásgátló szalagokat és komplett rendszereket, a biztonsági élvédőket és rengeteg más praktikus megoldást.

Otthonunkban a fürdőszoba, a terasz, a bejárat, valamint a lépcsők kerülnek leginkább előtérbe, amikor a csúszásmentesítésről beszélünk. Saját kezűleg, három lépésben, egyszerűen oldhatjuk meg a csúszásmentesítést, ha az antiSLIP „csináld magad” terméket alkalmazzuk. Nem bevonat, viszont teljesen láthatatlan, így nem kell aggódunk az esztétikai megjelenés miatt. Hatékony csúszásgátló, amellyel bárhol, könnyedén megakadályozhatjuk a csúszás veszélyét.

Cégünk, a Rinivi Antislip Kft. megbízható kezelési módszert ajánl a csúszásmentesítés ügyében. Az antiSLIP „csináld magad” szettünk segítségével gyorsan és hatékonyan oldhatja meg a felmerült nehézségeket. A burkolólapok eredeti megjelenése nem változik, viszont az eredményt jelentős mértékben érezheti. Amennyiben más típusú csúszásgátlókra is szüksége van, széles termékkínálatunkban megtalálhatja a csúszásgátló szalagokat és rendszereket is. Termékeinkről tájékozódjon részletesen a www.necsusszel.hu weboldalunkon!

Szüntesse meg a csúszás problémáját kiváló antiSLIP „csináld magad” szettel! Beszerzés ügyében és felmerülő kérdéseivel keressen minket bátran a 06-24-898-131-es telefonszámunkon!