Folyamatosan fűt, így rengeteget fizet annak érdekében, hogy fenntartsa a meleget otthonában? A legfontosabb lépés, hogy alaposan tájékozódjon a hőszigetelés és a nyílászárók minőségével kapcsolatban, ugyanis a kettő csak együtt fejt ki kiváló hatást. Elavult, nem jól záródó nyílászárókkal semmiképp sem tudja megoldani az energiatakarékos fenntartást. Célszerű az ablakcsere mellett döntenie, és minél hamarabb kiviteleznie ezt a feladatot.

A nyílászárók nagyon fontos szerepet töltenek be otthonunkban, bármilyen típusú ingatlannal rendelkezünk. Télen jelentősen megnövekedhetnek kiadásaink, ha nem rendelkezünk megfelelő minőségű nyílászárókkal. Sokan úgy gondoljuk, hogy ha a falak hőszigetelését megoldottuk, már nincs más teendőnk. Ez azonban tévhit, hiszen ha a régi nyílászárók nem jól zárhatóak, és nem teszik lehetővé a meleg bent, a hideg kint tartását, ugyan úgy számolnunk kell a következményekkel. Ablakcsere ügyében tökéletes döntés lehet, ha a műanyag ablakok és ajtók mellett döntünk. A műanyagból készült nyílászárók gazdasági és környezetvédelmi szempontból is kiválóak. Alkalmazásukkal biztosak lehetünk:

  • A kisebb energiafelhasználásban.
  • A kiváló hő- és hangszigetelésben.
  • A hosszú élettartamban.
  • Az egyszerű tisztíthatóságban.
  • A környezetbarát felhasználásban.
  • Az esztétikus megjelenésben.

A műanyag nyílászárók sokoldalúan alkalmazhatóak, egyéni igényeink szerint választhatjuk ki a formákat és színeket.

A legszigorúbb technikai normáknak megfelelő, kitűnő statikai, hő- és hangszigetelési paraméterekkel rendelkező, időtálló nyílászárókkal várjuk az Ablakvárnál. Gördülékenyen, gyorsan és megbízhatóan végezzük el az ablakcserét. Hozzáértő szakembereinkkel precíz munkát végzünk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximálisan elégedett lehessen. Szerezzen bővebb információt magas minőségű műanyag nyílászáróinkról és szolgáltatásainkról a www.ablakvar.hu weboldalunkon!

Csökkentse kiadásait, és éljen komfortos körülmények között! Igényelje minél előbb az ablakcserét! Forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-575-9824-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@ablakvar.hu e-mail címünkre!