Különleges, egyéni igényeinek maximálisan megfelelő környezetet szeretne létrehozni? Egyedi bútorokkal tervezi otthona berendezését? A 3D látványtervezés igénybevételével valósághű képet kaphat a végeredményről még azelőtt, hogy megtörténne a kivitelezés. Érdemes kihasználnia ezt a nagyszerű lehetőséget, így tökéletesen olyan lehet lakása, mint amit megálmodott.

Otthonunk kialakításával kapcsolatban rengeteg ötletünk lehet, azonban gyakran előfordul, hogy nem tudjuk eldönteni, pontosan melyik berendezési mód mellett döntsünk. Felújtás előtt is kérdésünk lehet, hogyan tehetnénk praktikusabbá és kényelmesebbé helyiségeinket. Egyedi bútorok készítésével saját stílusunk szerint valósíthatjuk meg terveinket. Ahhoz azonban, hogy kifogástalan eredményt kaphassunk, saját elképzelésünkre és hozzáértő szakemberek munkájára egyaránt szükségünk van. A 3D látványtervezés során kipróbálhatjuk a különböző átalakítási ötleteinket. A munkálatok tényleges megkezdése előtt juthatunk tökéletes eredményre, így biztos, hogy a későbbiekben sem leszünk elégedetlenek.

Teljes mértékben az Ön igényei szerint készült, egyedi bútorokkal bővítheti otthonát, ha cégünk, a Protoszer Bt. színvonalas szolgáltatását választja. Magas minőségű anyagok felhasználásával végezzük az egyedi bútorok készítését. A nálunk beszerezhető elemek praktikusság és esztétika szempontjából is eleget tesznek elképzeléseinek. 3D látványtervezési technológiával lehetővé tesszük, hogy valósághű képet kaphasson belső tereiről. Szakszerű felmérésünket követően személyre szabott 3D látványtervet készítünk. Informálódjon részletesen tevékenységünkről és a tőlünk megrendelhető egyedi bútorokról a www.design-asztalos.hu internetes oldalunkon!

Emelje otthona értékét egyedi bútorok alkalmazásával, legyen élmény új berendezési elemeinek a használata! Tekintse meg a 3D látványtervezés segítségével kompletten kialakított helyiségeit, még a kivitelezés előtt! Forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-517-8108-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk az ltdbutor@gmail.com e-mail címünkre!