Napjainkban az újépítésű ingatlanok egyre népszerűbb megoldást jelentenek, különösen Budapesten, ahol rengeteg új projektre lehet számítani. Ám a főváros különböző részein igen nagy eltérések lehetnek árban és vásárlási szempontjaink is eltérőek lehetnek, ezért érdemes alaposan megfontolnunk, hogy pontosan hol vásároljunk budapesti ingatlant.

  • Külváros: Befektetésnek kevésbé jó választást jelentenek, hiszen ezeket olcsóbban lehet kiadni. Azonban csöndes, nyugodt környékre és viszonylag alacsony árfekvésre számíthatunk, ha ilyen budapesti ingatlan mellett döntünk, ezért családok otthonaként remek megoldást nyújthatnak.
  • Belvárossal szomszédos kerületek: Kiváló lehet azoknak, akiknek lényeges szempont, hogy szinte bármi könnyen megközelíthető legyen, ám a belváros nyüzsgésétől távol maradnának. Magasabb árak jellemzik ezeket az ingatlanokat, ám ezért cserébe bizonyos esetekben olyan szolgáltatásokat is igénybe vehetünk, mint például úszómedence vagy portaszolgálat.
  • Belváros: A presztízsérték és magas színvonal az árfekvésben is egyértelműen megmutatkozik. Ilyen budapesti ingatlanokat már érdemes befektetésként is vásárolni, különösen a Dunához közel, ám otthonnak is nagyszerűek, ha szeretjük az ezekre a kerületekre jellemző pezsgő életet.
  • Prémium kerületek: Ezeket az ingatlanokat nem egyszerű kiadni, hiszen szűk réteg érdekelt a magas ár miatt, így befektetésnek kevésbé alkalmasak. Amennyiben azonban a kiváló minőség elsődleges az otthonválasztás során, itt megéri ingatlant vásárolni.

Budapesti ingatlant vásárolna? Csak bérelni szeretne a fővárosban? A Region Ingatlanközvetítő Iroda szakértő munkatársai rendelkezésére állnak! Látogasson el www.region.hu weboldalunkra, ahol nem csupán újépítésű, hanem használt budapesti ingatlanok közül is válogathat, és igény szerint a hitelügyintézésben is segítséget nyújtunk! Kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-225-1184-es telefonszámon vagy a region@region.hu e-mail címen!