Készüljön fel körültekintően a tavaszi vizes teendőkre kertjében!

Hamarosan elkezdi a kerti munkavégzést, amely során szüksége lesz a vízhasználatra is? Netán hétvégi házába készül, ahol nem folyatta a vizet rendszeresen az elmúlt időszakban? A vízmérő akna téli szigetelésének eltávolítása mellett más feladata is van. Egyszerűen ellenőrizheti a csőrendszer működését, és könnyen észreveheti a csőrepedést, ha körültekintően jár el. Vízszivárgás esetén nagyon fontos, hogy minél hamarabb szakemberhez forduljon!

Megérkezett a tavasz, így nincs már szükség a vízakna lefedésére. Ha kerttel, vagy hétvégi házzal rendelkezünk, egyre több feladat vár ránk a szabadban. Az öntözéshez és más munkálatokhoz is szükségünk van vízre. A főcsap megnyitása után kihagyhatatlan teendőnk a vízszivárgás lehetőségének kizárása. A vízmérő elfagyására utalhat, ha repedt az üvege. A saját felelősségünk a vízmérő fagyvédelméről gondoskodni, ezért ilyen gond esetén a mi feladatunk pótolni a megfelelő típusú eszközt. Az épület belső csőrendszerének vizsgálatáról sem szabad megfeledkeznünk. Úgy tudhatjuk meg, hogy történt-e csőrepedés, ha elzárjuk a csapokat, és ezt követően figyeljük meg a vízmérőt. Amennyiben a műszer ilyenkor is pörög, biztosak lehetünk benne, hogy valahol vízszivárgás van, tehát minél előbb hívnunk kell egy megbízható vízszerelőt, a csőrepedés javításáig pedig el kell zárnunk a főcsapot. Olyan ingatlanban, amit hosszabb időn keresztül nem használtunk, nélkülözhetetlen a csapok alapos kifolyatása. Ezen a módon megakadályozhatjuk, hogy az állott víz jusson a szervezetünkbe.

Korszerű műszerekkel és tapasztalt szakemberekkel vállaljuk a csőrepedés és csőtörés gyors bemérését és elhárítását. Vízszerelőinkkel a lehető legjobb módszert alkalmazzuk, és rövid idő alatt megoldjuk a fennálló nehézségeket. Ha rejtett területen okoz gondot a vízszivárgás, ebben az esetben is a segítségére vagyunk. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról a www.csőtörés.hu honlapunkon!

Lássa el tavaszi vizes teendőit a kertben gondtalanul! Ellenőrizze alaposan a csőrendszer helyes működését! Csőrepedés, vagy bárhol észlelt vízszivárgás esetén jelezze felénk a problémát! Hívjon bennünket telefonon, a 06-30-914-3588-as számunkon!

ugrás az oldal tetejére