Természetes és látványos megoldást keres otthona hangulatos kialakításához? Lakberendezési elemek hatalmas választékából rendelhet egyéni igényei szerint, de ha szeretne tökéletes eredményre jutni, érdemes a tömörfa bútorok mellett döntenie, így elképzelései szerint igényelheti a bútorkészítést, és tartós, magas minőségű, egyedi bútorokkal gazdagodhat.

Lakásunk különleges stílusát jelentős mértékben meghatározza, hogy milyen anyagú bútorokkal rendezzük be a helyiségeket. Csak akkor lehetünk minden szempontból elégedettek, ha minőségi bútorkészítés mellett döntünk. A gondosság, a szépérzék, a szakszerű összeállítás és az ellenőrzött, kifogástalan alapanyagok nélkülözhetetlenek. Tömörfa felhasználásával könnyen elérhető az igényeinknek megfelelő végeredmény. Bármelyik helyiségünk berendezése előtt állunk, érdemes az egyedi bútorokat tömörfából készíttetnünk, mert így természetes, hangulatos és stílusos eredményt érhetünk el. Alaposan átgondolt tervezéssel, és szakszerűen összeszerelt tömörfa bútorokkal biztosíthatjuk az egyedülálló környezetet.

Letisztult formavilággal rendelkező, gyönyörű felületű egyedi bútorokkal találkozhat, ha a Lamelló Kft.-t választja. Óriási kedvezményekkel, magas minőségű tömörfa bútorok széles kínálatával várjuk. A legmodernebb technológia alkalmazásával, egyedi tervek alapján vállaljuk a bútorkészítést. Ha bővíthető, LED-világítással ellátott bútorokat keres, az ALEA bútorcsaláddal igazán elégedett lehet. A SOLIVARO kiválóan alkalmas a tárolás praktikus és esztétikus megoldásához, az X-LINE design asztallal és a köré helyezett, különleges kialakítású székekkel pedig kellemes hangulatot teremthet lakásában. Korszerűen felszerelt üzemmel rendelkezünk, ahol képzett szakembereink a lehető legszínvonalasabb munkát végzik. Németországba, és más európai országokba is szállítunk tömörfa bútorokat. A fafeldolgozás folyamatának minden részfeladatát cégünkön belül bonyolítjuk le. Tájékozódjon tevékenységünkről a www.lamello.hu internetes oldalunkon!

Éljen egységes, harmonikus otthonban! Használja fel a tömörfa bútorok közül azokat, amelyek a legközelebb állnak saját stílusához! Rendelje meg az igényeinek megfelelő, hosszú éveken át strapabíró, egyedi bútorokat tőlünk! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-82-316-600-as telefonszámunkon, vagy a lamello@lamello.hu e-mail címünkön!