Önnek van már saját otthona, vagy még csak a tervei között szerepel? Mikor fogja megvalósítani? Több megoldás is létezik, de nem mindegy, hogy melyiket választja. A készházak és a könnyűszerkezetes házak is remek opciónak bizonyulnak, ha kicsit jobban megismerik őket.

A készházak fő jellemzője, hogy a helyszínen lehet őket összeszerelni olyan elemekből, amiket már előzőleg legyártottak. Minden ilyen ház egyedi tervek alapján készül, alapanyaguk minőségbiztosított, szárított fa, az összeszerelésük nagy precizitással történik. A megbízható technológiának köszönhetően igazán nívós épületek készülnek belőlük, amiket akár egy nap alatt is felhúznak.

A könnyűszerkezetes házak az alacsony energiaigénye, a hosszú élettartam és a rövid építési idő miatt ideális épületek, ha otthonról van szó. Akár több generáció otthonául is szolgálhatnak, ha kivitelezésükben és anyagukban nívós épületekről van szó. Az ilyen házak száraz technológiával készülnek, időjárástól függetlenül gyorsan felépíthetőek, és már másnap beköltözhetőek. Készülhetnek fa, illetve acél vázszerkezetből is. A nagyszerű hőszigetelésnek köszönhetően később is gazdaságosak és költséghatékonyak lesznek.

A Palmex Kft. weboldalán, a www.palmex.hu címen megtekintheti szolgáltatásainkat, referenciáinkat és olvashat a könnyűszerkezetes, illetve a készházakról is. Az a hivatásunk, hogy gyorsan elkészülő, gazdaságos és környezetbarát otthonokat készítsünk mindazoknak, akik nem akármilyen házat szeretnének maguknak. Keressen meg minket bizalommal, és tudjon meg mindent, amire kíváncsi a készházakról, könnyűszerkezetes házakról és a gyors házakról!

Költözzön olyan házba, amire nem kell éveket gyűjtenie, amire nem kell hosszú ideig várnia és, amiben nem kell csalódnia! Segítünk, hogy ez a terve maradéktalanul megvalósulhasson! Ha érdeklik a részletek, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen bővebb tájékoztatást a palmex.kft@gmail.com e-mail címen, vagy pedig hívjon minket a +36-20-332-7369-es telefonszámon!