Közeledik az ősz, de ez nem jelenti még a felújítások és különböző ház körüli munkák, építkezések végét. Sokan vannak, akik még csak most állnak neki a terasz építésének, vagy újraburkolásának, és néhányan talán valami új és innovatív megoldást keresnek ehhez. Nekik igyekszünk segíteni cikkünkkel.

Az új generációs WPC teraszburkolat megoldja az eddigi összes létező problémát, és helyettesíti a köztes, drága megoldásokat. Nincs szükség többé hézagkitöltő csőre, és egyéb félmegoldásokra, amik eddig sem feleltek meg igazán. Többletköltség nélkül megoldódnak az eddigi kellemetlenségek, amit a résekbe belehulló törmelékek okoznak az egyéb rendszereknél. A WPC teraszburkolat lapjai úgy illeszkednek egymásba, hogy nem érintik egymást, de a fugatakarásnak köszönhetően a tökéletes összhang és a harmonikus kinézet garantált.

A felület csúszásmentességének növelése érdekében érdesebb járófelületet képeztek ki a WPC teraszburkolaton egy speciális felületkezelési eljárás segítségével, és a lap két oldala ráadásul különböző bordázatot is kapott, aminek köszönhetően a tapadási felület rendkívül időtálló és biztonságos. A WPC teraszburkolatok nagyfokú ellenálló képességgel rendelkeznek, a külső környezeti hatásokkal szemben, de az erős oxidálószerek, valamint a szerves oldószerek hatásaitól kímélni kell. Környezettudatosság szempontjából teljesen újrahasznosíthatóak, nem tartalmaznak nehézfémeket, vagy egyéb, a környezetre nézve káros anyagokat.

Ha Ön is most újítja fel teraszát, vagy épp újat épít, akkor érdemes elgondolkodnia a WPC teraszburkolaton, hiszen a fent említett tulajdonságai alapján magasan a legjobb megoldás mind közül. Cégünk, a Well Deck Kft. magas minőségben, többféle kialakítással és színben kínálja a leginnovatívabb teraszburkolatot, amit honlapunkon, a www.welldeck.hu címen tekinthet meg. Ha kérdése lenne, vagy rendelni szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken: hívja a +36-30-901-7555-ös és a +36-70-423-8623-as telefonszámok egyikét, vagy írjon üzenetet a wpcwelldeck@gmail.com e-mail címre!