Amikor otthonunk kialakítására kerül sor, fontos a megfelelő bútorok megtalálása, de ne feledkezzünk meg a padlóról sem. Bár sokan nem fordítanak kiemelt figyelmet a padlóburkolat kiválasztására, valójában az egyik lefontosabb döntés a kialakítás során, hogy mivel fedjük le a padlónkat. A burkolatalapjaiban határozza meg a helyiség hangulatát és stílusát, kiválasztásakor pedig rengeteg mindent kell figyelembe venni: ár, anyag, tartósság, tisztíthatóság, és így tovább. A jelenlegi belsőépítészeti trendek a nagyméretű, élvágott padlólapokat helyezik előtérbe, és ez nem véletlen.

Nem véletlenül egyre népszerűbbek az élvágott padlólapok, legtöbben modern stílusuk miatt választják ezt a burkolattípust.Amikor választunk, dönthetünkmatt és fényes változat mellett, sőt ezt kombinálhatunk úgy, hogy otthonunk bizonyos helyiségeibe fényes, más helyiségekbe pedig matt élvágott padlólapokat teszünk.Ha igazán újszerű, divatos otthont szeretnénk, érdemes ezek mellett dönteni.

Élvágott padlólapokkal burkolna? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.gres-massimo.hu webcímre, ahol padlóburkolatok széles választékával várjuk! Az élvágott padlóburkolatok mellett csempéket, laminált padlót és burkolási segédanyagokat is talál termékeink között! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-4010-140-es és a 06-30-855-4869-es telefonszámok valamelyikén, illetve azinfo@gres-massimo.hu e-mail címen.