Manapság, ha az emberek kerítést szeretnének építtetni, számtalan alapanyag közül választhatnak. Ilyenkor, főként az esztétikai tényezők miatt az ingatlantulajdonosok a fa alapanyagokat választják a munkálatokhoz, azonban e kategórián belül is léteznek különböző fafajták, így elsőre igencsak nehéz a választás. Fontos, hogy ebben az esetben inkább a szerkezeti tényezők kerüljenek előtérbe, mint az esztétikum, ebben pedig a szakemberek is egyetértenek, azonban létezik egy típus, ami mindkét szempontnak eleget tesz, ez pedig a borovi fenyő.

A borovi fenyő kerítésekkel garantáltan elégedett lesz, ugyanis a kerítéselemek olyan fa alapanyagból készülnek, ami időtálló és látványos, ennek köszönhetően hosszú éveken át élvezheti otthona rendezett környezetét. A borovi fenyő tulajdonságaiban, minőségében és ellenálló képességében a vörösfenyő és a luc között helyezkedik el, azonban utóbbihoz képest jobban ellenáll a mechanikai hatásoknak, így már ebből a szempontból is tökéletes választásnak bizonyul a borovi fenyő a kerítés alapanyagát tekintve.

A borovi fenyő az ellenálló képességét a magasabb gyantatartalomnak köszönheti, így nemcsak az idő múlásával veheti fel a harcot a kerítés, hanem a különböző időjárási tényezőkkel is. Sem a fagy, sem az erős napsütés nem tehet kárt a borovi fenyő kerítésekben. Az idő múlása kifejezetten előnyére válik a borovi fenyő kerítéseknek, ugyanis a vörösfenyőhöz hasonlóan, az idő múlásával beérnek, és vöröses színárnyalatot vesznek fel, ez pedig igényes, ízléses hatást biztosít az ingatlannak.

Ha Ön is szeretne borovi fenyő kerítést, forduljon bizalommal a Kaméleon Bt.-hez! Szakembereink pontos és precíz munkával megvalósítják álmai kerítését, minőségi borovi fenyő alapanyagból. Munkáinkról, szolgáltatásainkról további információkat honlapunkon találhat, amelyet a www.fa-kerites.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon bennünket telefonon, a 06-20-424-1011-es számon,  vagy írjon e-mailt a fakerites@fa-kerites.hu címre!