Új fürdőszobája kialakítása vagy felújítása előtt áll, és semmiképp sem szeretné kihagyni a kádat a berendezési elemek közül? Netán gyakran használja meglévő kádját zuhanyzásra, ezért praktikus megoldást igényel a fröcskölés mellőzése érdekében? A kádparaván kiválóan véd a kifröcsögő víz ellen. Többféleképpen használható kádparavánok közül választhatja ki a legmegfelelőbbet, melynek köszönhetően praktikus és esztétikus megoldásban részesülhet.

A fürdőszoba nagy jelentőséggel bír otthonunkban, hiszen nap, mint nap többször megfordulunk ebben a helyiségben. A berendezés alkalmával egyéni igényeink alapján választhatjuk ki a legmegfelelőbb eszközöket, mellyel kapcsolatban az egyik legfontosabb kérdés, hogy kádat vagy zuhanyzót építtetünk be. Rengeteg pozitívum szól a zuhanyzó mellett, viszont sokan a kád hívei vagyunk, így sem kell a zuhanyzást mellőznünk. A fürdő összképének rontása nélkül alkalmazhatunk kádparavánt, ami megakadályozza a víz kifröcskölését. Ez általában nem ér végig a kád teljes vonalán, így nem kelt bezártság érzetet, praktikusabb és stílusosabb, mint egy zuhanyfüggöny.

Egyszerűen kezelhető kádparavánok közül igényelheti az elképzeléseinek megfelelő elemet, ha felkeresi egyedi zuhanyokkal foglalkozó cégünket. Különféle lehetőséget nyújtunk arra, hogy a lehető legkényelmesebben érezze magát fürdőszobájában. Az alkalmazást tekintve három forma áll rendelkezésére, a kád méretétől és formájától függ, hogy mely kádparaván lehet az ideális. Igény esetén tanácsot adunk és kedvező áron kínáljuk a minden szempontból előnyös kádparavánokat. Tekintse meg referenciáinkat, és olvasson részletesen színvonalas szolgáltatásunkról a www.egyedizuhany.hu internetes oldalunkon!

Ne mondjon le az időnkénti fürdőzésről a kifröcsögő víz miatt! Óvja meg helyiségét az elázástól praktikus és esztétikus kádparaván használatával! Válassza ki az Ön számára legideálisabb kialakítású terméket, és biztosítsa kényelmét a fürdőszobában is! Ossza meg velünk elképzelését, és valósítsa meg terveit mihamarabb! Érdeklődjön a 06-30-864-9205-ös telefonszámunkon vagy kérjen információt az info@egyedizuhany.hu e-mail címünkön keresztül!