Egyedi megoldásokat keres otthona különleges kialakítása céljából? Netán felújítás, vagy helyiségei átrendezése előtt áll, és szeretne egyedülálló hatást elérni? Nyomtatott dekor üvegekkel kiváló eredményt érhet el. Hátlapjuk bármilyen színre festhető, így egyéni igényei szerint végezheti a berendezést.

Rengeteg anyag áll rendelkezésünkre annak céljából, hogy igényesen alakítsuk ki otthonunkat. Az egyik legkedveltebb alapanyag az üveg, melyből számos berendezési elem készülhet, különböző eljárásokkal. Nagy népszerűségnek örvend a nyomtatott dekor üveg, amit többféleképpen felhasználhatunk. Konyhában, előtérben, fürdőszobában és lakásunk más részein is előnyünkre válhat. Hátlapja festhető, így egyéni ízlésünk szerint választhatunk színt. Akár speciális hőkezelés is megoldható, így bátran használhatjuk főzőlap mellett is az üveg felületeket.

Tökéletes összképet alkothat, ha megrendeli tőlünk a helyiségbe illő nyomtatott dekor üvegeket. Cégünk, a Fa-Üveg-Szabó Kft. színvonalas megoldást nyújt, bármilyen elképzelései vannak. RAL színskála alapján festjük le az üvegek hátlapját, így a lakás stílusához és színeihez igazodva választhatja ki a legideálisabb megoldást. Pultokként, asztallapokként és fürdőszobai elemekként egyaránt remekül mutatnak a nyomtatott dekor üvegek. Vállaljuk a hőkezelést, így kivágások, magas hőmérséklet mellett is tartós megoldást kínálnak az elemek. Más üvegből készült termékeket is kínálunk, így akár több berendezési elemet megtalálhat egy helyen. Bővebb információért látogasson el a www.uvegszabo.hu weboldalunkra!

Használjon különleges elemeket lakása berendezése alkalmával, vegye igénybe a nyomtatott dekor üvegeket, melyekkel egyedülálló látványt biztosíthat! Bármely helyiségében van szüksége nyomtatott dekor üvegekre, megvalósítjuk elképzeléseit! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-757-5158-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk a szabo@uvegszabo.hu e-mail címünkre, szakértőink mindenben segítenek!