Miért döntsön a házi vízmű mellett?

Manapság egyre több ingatlan működéséről gondoskodnak a házi vízművek, nem véletlenül, ugyanis ez a megoldás számos előnyt tartogat magában. Most itt az alkalom, hogy Ön is megismerkedjen azokkal az érvekkel és információkkal, amelyek a házi vízművek mellett szólnak!

Az első és legfontosabb érv a házi vízművek mellett a takarékosság. A szerkezetek automatikusan ki- be kapcsolnak, ennek köszönhetően nem állhat fenn a vízpazarlás veszélye öntözéskor, így Ön határozhatja meg, hogy milyen mennyiségű víz kerüljön felhasználásra.  Vannak olyan ingatlantulajdonosok, akik már előre kiszámolják, hogy mekkora megtakarítás érhető el egy teljesen hétköznapi családi ház kertjének öntözésénél, így könnyedén tudnak tervezni a házi vízművek beállításával kapcsolatban. Manapság a modern megoldások ezen szerkezetek gyártását sem hagyhatták érintetlenül, így ma már olyan házi vízművek készülnek, amelyek úgynevezett hidrofor tartállyal szerelt berendezések, ezek pedig az ésszerű vízfelhasználás mellett a házi vízellátásról is gondoskodnak. A hidrofor tartályok biztosítják, hogy ne kapcsoljon be feleslegesen a szivattyú, ezáltal pedig jelentős elektromos energiát lehet megtakarítani

A házi vízművek a mindennapok komfortját is biztosítják. A beépítés után nem kell minden egyes locsoláskor a szivattyút ki-be kapcsolni, továbbá ebben a formában sem áll fenn a vízpazarlás, mint a hagyományos locsolás esetében, így nem kell kompromisszumot kötni a spórolás és a színpompás kert látványa között.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni mindezen előnyöket, forduljon bizalommal a Schieber-Aivil Kft.-hez! Választékunkban korszerű berendezéseket találhat, amelyekkel garantált a kényelem és a takarékosság. Ha szükséges, nemcsak a berendezéseket biztosítjuk, hanem hasznos tanácsokkal is ellátjuk annak érdekében, hogy megtapasztalhassa a házi vízművek valódi előnyeit. További információkat honlapunkon találhat, amelyet a www.schieber.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon bennünket telefonon, a 06-96-526-553-as számon, vagy írjon e-mailt az schieber@t-online.hu címre!

ugrás az oldal tetejére