Nehézsége adódott a nagy mennyiségű csapadék miatt az elmúlt évben? Szeretne a víz elvezetése érdekében megfelelő módszert alkalmazni? Ez a feladat megoldásra várhat több helyen, hiszen az esővíz problémát okozhat a kerítés lábazatánál, valamint a nyílászárók környezetében is. Kerítésfedkővel és ablakpárkánnyal hatékonyan akadályozhatja meg a kellemetlenségek kialakulását. Kőfaragó szakember segítségével rövid időn belül teljesítheti a feladatokat.

Nem csak magunkat, hanem értékeinket is fel kell készítenünk a következő hideg és csapadékos hónapokra. Hatékonyan védekezhetünk a falak átázása és más, hasonló nehézségekkel szemben, ha ablakpárkányt, kerítésfedkőt használunk. A kerítés lábazatát tökéletesen lefedhetjük a kerítésfedkővel, így elvezethetjük a vizet a lábazati részről. Ablakpárkánnyal megóvhatjuk nyílászáróinkat és épületünk falát, ezáltal pedig házunk helyiségeit a beázástól.

Egyéni kérése alapján végezzük a kerítésfedkő és az ablakpárkány kivitelezését a Kőfaragó és Kőrestauráló Kft. munkatársaiként. Esztétikus és időtálló megoldást nyújtunk annak érdekében, hogy megfelelően tudja a csapadékvizet ingatlana falától elvezetni. A legtöbb esetben műkővel dolgozunk, amely többféle kivitelben igényelhető. Belső térbe a gránitot javasoljuk leginkább. Ezzel az anyaggal nagyszerűen igazodhat a már kialakított helyiségek stílusához. Kedvező áron nyújtjuk termékeinket, és precízen látjuk el kőfaragó teendőinket. Sok éves munkatapasztalattal, megbízható eljárással teljesítjük a ránk bízott feladatokat. Tudjon meg többet a kerítésfedkő és az ablakpárkány előnyeiről, valamint cégünk kőfaragó tevékenységéről a www.dorkft.hu internetes oldalunkon!

Óvja épületét, és annak környezetét a csapadék által okozott károktól! Alkalmazzon esztétikus és praktikus módszert! Igényelje tőlünk a kerítésfedkő és az ablakpárkány kivitelezését! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és informálódjon szolgáltatásainkról a 06-20-912-3031-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a dorkft@gmail.com e-mail címünkre!