Még a tél előtt váltson műanyag ablakra!

Az idei ősz időjárása rendkívül kedvezően alakul, ezt pedig természetesen sokan ki is használják, nemcsak kültéri szabadidős tevékenységekhez és kirándulásokhoz, hanem olyan ház körüli teendőkhöz, felújításokhoz is, amelyek a téli kiadások csökkentéséhez járulnak hozzá. Ilyen például a fűtés korszerűsítése, az ingatlan hőszigetelése vagy az ablakok cseréje. Utóbbi mindközül a legfontosabb, hiszen ha az ablakok nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, egyetlen energiatakarékos megoldás előnyeit sem lehet megtapasztalni. Ha ezzel Ön is tisztában van, és kihasználná a kellemes időjárást, valósítsa meg az ablakcserét, és váltson műanyag nyílászáróra!

A műanyag ablakcserét még egyetlen ingatlantulajdonos sem bánta meg, ugyanis az ilyen típusú nyílászárók minden olyan kritériumnak megfelelnek, amelyek manapság felmerülnek ablakvásárláskor. Tökéletesen záródnak, így jelentős mértékben hozzájárulnak a fűtésszámla csökkentéséhez, emellett pedig mindenképp hosszú távú megoldásként lehet tekinteni a műanyag nyílászárókra, ugyanis magas színvonalat képviselő, ellenálló alapanyagból kerülnek legyártásra. A műanyag ablakcserére kedvező befektetésként is tekinthetnek az ingatlantulajdonosok, hiszen a műanyag nyílászárókkal minden körülmények között garantált az energiatakarékosság, vagyis nemcsak téli időszakban élvezheti az alacsony fogyasztást, hanem nyáron is. A forró hónapokban is megfelelően szigetelnek, így a légkondicionáló berendezést sem kell hosszasan működtetni.

Váltson Ön is mihamarabb, kezdje a telet alacsony fűtésszámlával, ehhez pedig döntsön a műanyag ablakcsere mellett! A munkálatok megvalósításához forduljon bizalommal a Tamás-Ablak Kft.-hez! Velünk rövid időn belül megtapasztalhatja a műanyag nyílászárók előnyeit. Szolgáltatásainkról további információkat honlapunkon találhat, amelyet a www.tamasablak.hu címen érhet el. Ha kérdései lennének a weboldalon olvasottakkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal telefonon, a 06-70-343-3188-as számon, vagy írjon e-mailt az info@tamasablak.hu címre!

ugrás az oldal tetejére