Gondot jelent az ajtószárnyak nyitása a szobában? Korszerű megoldást keres annak érdekében, hogy kis helyen is praktikusan tudjon tárolni? Kiküszöbölheti a problémákat, és helytakarékos, esztétikus megoldásra juthat, ha tolóajtós szekrényt választ.

Otthona berendezése nagymértékben a saját elképzelésein múlik, azonban figyelembe kell vennie a helyiségek adottságait. Különböző méretű és kialakítású bútorok közül válogathat, egyéni stílusa szerint választhatja ki a megfelelő színeket és alapanyagokat. Minden szobában nélkülözhetetlen a szekrény, polcos és akasztós szerkezetek teszik lehetővé az átlátható tárolást.

Ám előfordulhat, hogy gondot jelent az ajtószárnyak nyitása. Helyhiány esetén különösen nehéz a nagy szekrényeket használni. A tolóajtók megjelenésével új lehetőségek nyíltak meg, hiszen a tolóajtós szekrény nem előre nyíló, hanem oldalra tolható ajtókkal van felszerelve. Kiváló megoldást nyújt a kis alapterületű szobákban, a folyosókon és a tetőtér beépítésekor is. Fontos, hogy figyelmet fordítson a külcsínre, hiszen a szekrény frontján a tolóajtó látszik. Találhat tükrös tolóajtós szekrényeket, amelyek stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek. Ha lemérte pontosan, hogy mekkora berendezési elemre van szükség, már csak a beszerzés van hátra.

Stílusos bútorokat kínál a Sündy Bútor! Széles választékunkban megtalálhatók a tolóajtós szekrények is, többféle kialakítású, kiváló anyagok felhasználásával készült berendezésekhez juthat hozzá kedvező áron. Bármelyik helyiségébe keres megfelelő berendezési elemeket, nálunk beszerezheti. Tekintse meg kínálatunkat, és tájékozódjon cégünk szolgáltatásáról a www.sundybutor.hu internetes oldalunkon!

Spóroljon helyet, oldja meg a tárolást praktikusan, tolóajtós szekrényben! Jusson hozzá esztétikus és helytakarékos megoldáshoz a mi segítségünkkel! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-74-570-318-as telefonszámunkon vagy küldjön üzenetet a sundybutor@gmail.com e-mail címünkre!