Alig várja, hogy megérkezzen a meleg idő? Medence készítésére készül, vagy már rendelkezik eggyel? Ne feledkezzen meg a medencefedésről, hiszen számos előnnyel jár, ha figyelmet fordít rá: többek között meghosszabbíthatja a fürdőszezont, védheti a medencét az időjárás viszontagságaitól, ráadásul tisztábban és melegebben tarthatja a vizet is!

Medencefedés nélkül a kültéri medence átlagosan májustól augusztus végéig használható kényelmesen. Ha a medencefedés mellett dönt, kitolhatja ezt az időszakot néhány hónappal, ezen kívül csökkentheti a fenntartási költségeket, biztonságosabbá teheti a környezetet, hatékonyan védheti a vizet a szennyeződésekkel szemben, és kizárhatja az időjárás negatív tényezőit is. Kora tavasztól késő őszig élvezheti a medence által nyújtott előnyöket, és megfeledkezhet a vízbe hulló dolgok eltávolításáról, amihez plusz energiára és időre van szükség. A medence készítésekor, és utólag is lehetősége van a megfelelő modell kiválasztására.

A legjobb áron juthat kiváló megoldásra, ha cégünket, a PGPlast Kft.-t bízza meg a medencefedéssel. Dekoratív, komfortos medence tulajdonosa lehet, és különböző kivitelezésű szerkezetek közül választhat. Lapos, alacsony, közép-magas, magas, SPA és teraszfedések biztosítanak ideális kihasználási lehetőséget. Ha még a medence készítése előtt áll, szintén érdemes hozzánk fordulni, mert kiváló minőségű anyagok felhasználásával, korszerű technika alkalmazásával végezzük a medence kivitelezését is. Medencetisztító robotot is rendelhet tőlünk, így teljes körű szolgáltatást vehet igénybe. Jusson még több információhoz a www.pgplast.hu címen elérhető weboldalunkon!

Hosszabbítsa meg a fürdőszezont és a medence élettartamát! Ügyeljen a tisztaságra és a kiváló állapotra medencefedéssel! Tájékozódjon a különböző lehetőségekről, és válassza ki a legmegfelelőbb szerkezetet! Ossza meg velünk elképzelését, és bízza ránk a tervek megvalósítását! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-542-0672-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@pgplast.hu e-mail címünkre!