Egyre több ember dönt a kandalló beépítése mellett, köszönhetően a fűtőberendezés előnyeinek. Ahhoz, hogy a leendő tulajdonosok mindezt élvezhessék és hosszú éveken át kiszolgálják őket a kandallók, bizonyos tényezőkre oda kell figyelni a berendezés megvásárlásakor.

Ha az a cél a kandalló beépítésével, hogy csökkente kiadásait az őszi-téli szezonban, mindenképp vegye figyelembe a megvásárolni kívánt berendezés hatásfokát: 70 %-nál alacsonyabb hatásfokú terméket nem érdemes választania! Ha viszont a kandalló használati célja inkább hangulatteremtés, nem feltétlenül szükséges ehhez az értékhez igazodnia. Ennél alacsonyabb hatásfok is tökéletes választás lesz a meghitt hangulat biztosításához, legyen szó romantikus estéről vagy ünnepi eseményről.

Fontos, hogy annak a helyiségnek a méreteit is figyelembe vegye, ahová szeretné majd a kandallót beépíttetni. Átlagosan 1 kW kandallóteljesítmény 20 légköbméter kifűtésére alkalmas. Például egy 6×6 m alapterületű, 3 méteres belmagassággal rendelkező helyiség 108 légköbméteres szobának minősül, aminek fűtéséhez 5-6 kW teljesítményű kandalló szükséges. Ezt az értéket a szigetelés befolyásolhatja!

A kandalló megvásárlása előtt a kémény és kivitelezési adottságait is vizsgálja meg. Ehhez kérje feltétlenül szakember segítségét, és ha kell, terveztesse újra a rendszert, hogy megtapasztalhassa a berendezés valódi előnyeit. Erre a biztonságos körülmények miatt is szükség van.

Végül, de nem utolsó sorban a kandalló esztétikus megjelenéséről se feledkezzen meg vásárláskor. Mindenképp olyan berendezést válasszon, ami igazodik otthona stílusához, így a végeredmény igényes és rendkívül látványos lesz.

Ha Ön is kandallót szeretne vásárolni, azonban nem tudja, hogy melyik cég kínálatából válasszon, ismerkedjen meg a Godin Kandallókkal! Berendezéseink esztétikusak, megbízhatóak, hosszú távon kiszolgálják tulajdonosaikat. Tekintse meg választékunkat honlapunkon, amit a www.godinkandallo.hu címen ér el! Kérdés esetén hívjon bennünket telefonon, a 06-30-289-5100-as számon vagy írjon e-mailt info@godinkandallo.hu címre!