Saját otthont szeretne? Valósítsa meg könnyűszerkezetes házzal!

Nem meglepő, hogy egyre többen szeretnének saját lakásba költözni, hiszen az albérletek, átmeneti lakóhelyek egy életen át nem jelenthetnek megoldást. Sajnos manapság egy házépítés jelentős költségekkel jár, és a használt ingatlanok vételára is évről évre egyre jobban kúszik felfelé, többször hosszú évekre van szükség ahhoz, hogy egy ingatlan árát kigazdálkodják a vevők. Ilyen összegek mellett többen álmodni sem mernek arról, hogy egyszer beköltözhetnek saját otthonukba. Ha Ön is hasonló helyzetben van és régóta keresi azt a megoldást, ami költséghatékony, építtessen könnyűszerkezetes házat!

A könnyűszerkezetes házakkal kitágítható a saját ingatlant vásárlók köre, ugyanis ez a lehetőség valóban költséghatékony. Elég csak az alapanyagok árának utánanézni: a könnyűszerkezetes házak megépítése közel sem kerül annyiba, mint a téglaépítésű ingatlanoké. Az anyagiak a jövőt tekintve is fontosak, hiszen egy ingatlant fenn is kell tudni tartani: könnyűszerkezetes házak esetében ez is sokkal költséghatékonyabb! A 30 cm-es falvastagság összehasonlítva egy modern téglafaléval több, mint 200%-kal jobban hőszigetel, ennek köszönhetően ezeknek az ingatlanoknak jóval kisebb a hőveszteségük. Még hőhíd veszéllyel sem kell számolni! Ez téli és nyári időszakban egyaránt kedvező, rengeteget lehet spórolni a fogyasztáson, a plusz pénz pedig mindig jól jön a családi kasszába.

Ha felkeltettük érdeklődését és Ön is szeretne könnyűszerkezetes házba költözni, forduljon bizalommal a Palmex Kft. -hez! Építse fel cégünkkel saját otthonát, kedvező áron, színvonalas szolgáltatás igénybevételével. A hosszú évek tapasztalatának köszönhetően egy olyan könnyűszerkezetes ház tulajdonosává válhat, amiben öröm lesz lakni és egyszerű a fenntartása is. Tudjon meg többet munkáinkról, szolgáltatásunkról, tekintse meg referenciáinkat, ehhez keresse fel weboldalunkat, amit a www.palmex.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon bennünket bizalommal telefonon a 06-20-332-7369-es számunkon vagy írjon nekünk e-mailt a palmex.kft@gmail.com címre!

ugrás az oldal tetejére