Nem meglepő, hogy egyre többen szeretnének saját lakásba költözni, hiszen az albérletek, átmeneti lakóhelyek egy életen át nem jelenthetnek megoldást. Sajnos manapság egy házépítés jelentős költségekkel jár, és a használt ingatlanok vételára is évről évre egyre jobban kúszik felfelé, többször hosszú évekre van szükség ahhoz, hogy egy ingatlan árát kigazdálkodják a vevők. Ilyen összegek mellett többen álmodni sem mernek arról, hogy egyszer beköltözhetnek saját otthonukba. Ha Ön is hasonló helyzetben van és régóta keresi azt a megoldást, ami költséghatékony, építtessen könnyűszerkezetes házat!

A könnyűszerkezetes házakkal kitágítható a saját ingatlant vásárlók köre, ugyanis ez a lehetőség valóban költséghatékony. Elég csak az alapanyagok árának utánanézni: a könnyűszerkezetes házak megépítése közel sem kerül annyiba, mint a téglaépítésű ingatlanoké. Az anyagiak a jövőt tekintve is fontosak, hiszen egy ingatlant fenn is kell tudni tartani: könnyűszerkezetes házak esetében ez is sokkal költséghatékonyabb! A 30 cm-es falvastagság összehasonlítva egy modern téglafaléval több, mint 200%-kal jobban hőszigetel, ennek köszönhetően ezeknek az ingatlanoknak jóval kisebb a hőveszteségük. Még hőhíd veszéllyel sem kell számolni! Ez téli és nyári időszakban egyaránt kedvező, rengeteget lehet spórolni a fogyasztáson, a plusz pénz pedig mindig jól jön a családi kasszába.

Ha felkeltettük érdeklődését és Ön is szeretne könnyűszerkezetes házba költözni, forduljon bizalommal a Palmex Kft. -hez! Építse fel cégünkkel saját otthonát, kedvező áron, színvonalas szolgáltatás igénybevételével. A hosszú évek tapasztalatának köszönhetően egy olyan könnyűszerkezetes ház tulajdonosává válhat, amiben öröm lesz lakni és egyszerű a fenntartása is. Tudjon meg többet munkáinkról, szolgáltatásunkról, tekintse meg referenciáinkat, ehhez keresse fel weboldalunkat, amit a www.palmex.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon bennünket bizalommal telefonon a 06-20-332-7369-es számunkon vagy írjon nekünk e-mailt a palmex.kft@gmail.com címre!