Kényelmesebb és melegebb otthonra vágyik? Szeretne a fűtésre kisebb összeget fordítani? Ajtószigeteléssel megszüntetheti a huzatot, és költséghatékonyabban élhet. Időtálló megoldásban részesülhet, így a későbbiekben is élvezheti a komfortos környezetet.

Az ingatlanok szigetelésének kiemelkedő szerepe van, mégis sokan megfeledkeznek róla. Rengeteg kellemetlenséghez vezethet, ha a nyílászárók nem záródnak rendesen, illetve a nyíló és a tok közötti réseken szabadon áramlik a levegő, hiszen így a téli hónapokban jelentősen növekedhetnek a fűtési költségek, nyáron pedig nehéz megtartani a kellemes hőmérsékletet a belső helyiségekben.

Egyszerűen oldhatja meg ezeket a problémákat, ha az ajtószigetelés mellett dönt. Nem csak az ablakok, hanem az ajtók esetében is elengedhetetlen a megfelelő szigetelő módszer alkalmazása. Időtálló eredményre számíthat, ha kihasználja a svéd bemarásos ajtószigetelés előnyeit. Nagyon hamar megtérül az anyagi ráfordítás, csökkentheti a fűtési költségeket, megfeledkezhet a kintről beáramló porról és a kültéri zajról. A nyílászáró anyagának megfelelően sor kerülhet egyéb módszerek alkalmazására. A fém ajtóknál nincs lehetőség a bemarásra, így speciális tömítőanyag ragasztására kerül sor, míg a fa és a műanyag ajtóknál pedig előfordulhat, hogy elegendő a régi szigetelőanyagot kicserélni.

Hatékony megoldásra találhat, ha szakembereinket bízza meg az ajtószigeteléssel! Mi készséggel állunk rendelkezésére, bármilyen típusú nyílászárók szigetelésére van szükség. Energiatakarékosan fűthet, kint tarthatja a port, megakadályozhatja a zaj beszűrődését, és nyugodt körülmények között pihenhet, ha nem halogatja az ajtószigetelést. Szerezzen részletes információt az általunk alkalmazott módszerekről a www.ablakajtoszigeteles.hu internetes oldalunkon!

Spóroljon sokat kis befektetéssel, fordítson kiemelt figyelmet a nyílászárók állapotára! Döntsön az ajtószigetelés mellett, hogy kényelmesebben és költséghatékonyabban tudjon élni! Keressen fel bennünket, és bízza profi szakembereinkre a feladatok ellátását! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-945-1084-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a balogh73ablak@gmail.com e-mail címünkre!