Szeretne a szebb jövőért hatékonyan tenni? Egyre több szerves hulladék gyűlik össze otthona környezetében, amitől igyekszik megfelelő módon megszabadulni? Ha még nem gondolt arra, hogy zöldhulladék gyűjtőt használjon, itt az ideje. Komposztálóval sokat tehet a környezetvédelemért, teljes értékű tápanyagot biztosíthat a növényeknek, és kevesebb lehet a szemétdíja. Miért hagyná ki ezt a remek lehetőséget?

A háztartásokban keletkező hulladék nagy része biológiailag lebomló szerves anyag. Felesleges ezeket elszállítani, hiszen hasznosíthatók a keletkezés helyén. Ha a szemétbe dobja a szerves hulladékot, kikerülnek a természet körforgásából, ám csupán egy kis odafigyelésre van szükség, és visszajuttathatja. Erre a célra szolgál a komposztáló. A konyhai hulladékok, mint például a zöldségek, a gyümölcsök, a tojáshéj és a kerti hulladékok, így a gaz, az ágak mind komposztálható nyersanyagok. Megfelelő méretű zöldhulladék gyűjtő elhelyezésével máris létrehozza azt a helyet, ahol a rovarok, a baktériumok és más élőlények segítségével megindulhat a bomlási folyamat. Nagymértékben javíthatja a talaj minőségét, ennek köszönhetően pedig egyszerűbbé válik a kerti munkák elvégzése.

A legjobb helyet biztosíthatja a szerves hulladéknak, ha komposztálót rendel cégünk, a Polyduct Zrt. webáruházából. Különböző tulajdonságokkal bíró termékeket kínálunk kedvező áron, melyek közül céljainak megfelelően választhatja ki a tökéletes zöldhulladék gyűjtőt. Rengeteg hasznos tanácsot adunk annak érdekében, hogy erősebb növényeket nevelhessen. Tájékozódjon részletesen a www.kertikomposztalas.hu internetes oldalunkon!

Óvja környezetét a szemét mennyiségének csökkentésével! Használjon Ön is zöldhulladék gyűjtőt, és tegyen a szebb jövőért! Válassza ki nálunk a megfelelő méretű és kialakítású komposztálót! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bátran a 06-54-480-666-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a polyduct@polyduct.hu e-mail címünkre!