Szeretné a terasz és a kerthelyiség előnyeit szinte egész évben kihasználni? Már most tart attól, hogy milyen kellemetlen lesz a nyári melegben kint tartózkodni? Könnyedén megoldhatja ezt a problémát, hiszen lehetősége van a terasz és kert ponyvázására.

Kertes ház tulajdonosaként számos pozitívumot élvezhet. A szabadban pihenhet, körbe veheti magát szebbnél-szebb növényekkel, süthet és főzhet is a friss levegőn, a terasz és a kert lehetővé teszi, hogy itt fogadja a vendégeket is. A nyári melegben, és a hideg téli napokon gondot okozhat a fedetlen terület. Ha ponyvával szereli fel a teraszt, bármikor, évszaktól és időjárástól függetlenül tartózkodhat a szabadban. A környezeti hatásoknak kiválóan ellenálló ponyva nem csak tökéletes védelmet ad az értékeknek, és biztosítja a kellemes időtöltést, hanem lehetővé teszi a terasz tisztán tarthatóságát is. Kreatív kivitelezéssel esztétikus megjelenést kölcsönözhet otthonának, és hangulatos környezetet alakíthat ki. Sőt, víztaszító ponyvával hatékonyan védekezhet a csapadék ellen is.

Amennyiben kiváló alapanyagokból készült, időtálló, könnyen kezelhető eszközzel szeretné felszerelni otthonát, érdemes cégünkhöz, a Delta 2002 Kft.-hez fordulnia! Nagy tapasztalattal vállaljuk a terasz és kert ponyvázását. Egyedi méretvétel alapján készítjük el a ponyvákat, bármekkora terület árnyékolására, védelmére van szükség, számíthat a segítségünkre. Tudjon meg többet tevékenységünk részleteiről a www.delta2002.hu internetes oldalunkon!

Biztosítsa otthonában a kényelmes környezetet a nyári melegben is, döntsön a ponyva felszerelése mellett! Ossza meg velünk egyedi elképzeléseit, és bízza a megfelelő méretű, strapabíró eszköz elkészítését szakértőinkre! Jelezze nekünk rendelési igényét, és tegye fel kérdéseit bátran, munkatársaink mindenben rendelkezésére állnak! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-82-312-941-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a delta@somogy.hu e-mail címünkre!