A WC pucolásakor a legtöbb problémát a csésze pereme okozza, hiszen onnan rendkívül nehéz eltávolítani a baktériumokat. Csak nagy erőfeszítések árán lehet eltüntetni a szennyeződéseket, és még ebben az esetben sem tökéletes a végeredmény. Mivel a szaniterek tervezői is tisztában vannak ezzel a nehézséggel, egyre több olyan WC csészét lehet kapni, amik már perem nélküliek, így sokkal könnyebb tisztán tartani őket. A Rimfree WC kerámiák ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően kerültek legyártásra; velük garantáltan minden vásárló elégedett lesz!

A Rimfree WC kerámiák pucolásához sokkal kevesebb időre és energiára van szükség, mert a termékek legnagyobb előnye, hogy nincs olyan pereme, ami nehézséget okoz a tisztításkor. A Rimfree WC kerámiákkal mindig kifogástalan körülményeket tud biztosítani a mellékhelyiségben, hiszen százszázalékban el tudja távolítani a baktériumokat a csészéből. A márka WC kerámiáit azért is érdemes választania, mert strapabíróak, ezért hosszú távon számíthat rájuk. Egyszerűek, ízléses kialakításúak, így kiválóan mutatnak a modern kialakítású fürdőszobákban, mellékhelyiségekben.

Mivel a Rimfree WC kerámiákat könnyű megtisztítani, magáningatlanokon kívül közintézmények, szórakozóhelyek mellékhelyiségeibe is kiválóak. Ezeken a helyeken a WC csészék hamarabb koszolódnak be, emiatt szinte folyamatosan takarítani kell őket, ezért előnyösebb, ha olyan kerámiát választanak, amit egyszerű pucolni.

Spóroljon időt, energiát a takarításon, tapasztalja meg Ön is a Rimfree WC kerámiák előnyeit, amiket cégünk, a Svábbau Kft. kínálatában megtalál, rendkívül kedvező áron. Váltson mihamarabb modernebb WC csészére, és élvezze az előnyeit! A Rimfree WC kerámiákról honlapunkon bővebb információkat is megtudhat, amelyet a www.svabbaukft.hu címen ér el.  Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, hívjon bennünket telefonon, a 06-26-560-820-as számon, vagy írjon nekünk üzenetet a svabbau@svabbau.hu e-mail címre!