Legyen szó társasházakról, irodákról, szórakozóhelyekről vagy éppen középületekről, rendkívül fontos a megfelelő szellőzőrendszer kialakítása. A manapság épülő ingatlanoknál különös figyelmet fordítanak a megfelelő szigetelés kivitelezésére, korszerű alapanyagok és légtömör nyílászárók alkalmazásával. Ez a kiadások csökkentésének szempontjából előnyös helyzetet teremt, azonban a jó közérzet miatt a levegőcserét valamilyen módon meg kell oldani az épületekben. Ehhez gyakran légcsatornát alakítanak ki, ahol a levegő befúvásáról és elszívásáról légszelepek gondoskodnak.

A légszelepek abban az esetben ideálisak, ha bizonyos rácshelyen kis légmennyiségű levegőt kell elszívni vagy befújni. A légszelepekből különböző típusok állnak rendelkezésre, melyek közül a legújabbak az üveg frontlapúak. Korábban ezek a szelepek inkább valamilyen fémből kerültek legyártásra, azonban az üveg a korrózióval szemben ellenállóbb, így biztos lehet abban, hogy az üveg frontlapú légszelepek hosszú éveken át kiszolgálják Önt otthonában vagy a munkahelyén. A szeleptest polipropilén alapanyagból van, az üveg pedig a RAL színskála árnyalataiból matt vagy fényes felülettel, kézzel készül, négyszög vagy kör keresztmetszettel. Az üveg frontlapú légszelepeket egyszerű beépíteni: klipszes rögzítéssel közvetlenül a kör keresztmetszetű légcsatornába vagy szelepfogadóba lehet illeszteni őket. Az új típusú légszelepek családi házak, kereskedelmi egységek, vendéglátóegységek szellőzőrendszeréhez is ideálisak. A RAL színskála színeinek köszönhetően pedig különleges, egyedi megjelenést is biztosítanak az ingatlanokban.

Ha felkeltették érdeklődését az üveg frontlapú légszelepek, és Ön is szeretné beépíttetni, szerezze be cégünk, a Hungaro Air Matik Kft. kínálatából! A választékunkból megvásárolható üveg frontlapú légszelepek a levegő elszívására és befúvására egyaránt alkalmasak. A termékekről bővebb információkat honlapunkon talál, amit a www.hungaroairmatik.hu webcímen ér el. Kérdés esetén hívjon bennünket telefonon, a 06-30-863-5801-es számon, vagy írjon e-mailt az info@hungaroairmatik.hu címre!