Az elmúlt időszakban több cég is bővítette munkaeszközeinek kínálatát platós kisteherautóval és daruval azért, hogy a jövőben tudjon foglalkozni darus, billenőplatós munkákkal is. A szolgáltatás számos helyzetben kiváló megoldást kínál az ügyfeleknek, azonban vannak olyan szituációk, amikor különösen szükség van platós kisteherautóra, vagy darura.

Legyen szó építkezésről, felújításról, a munkálatokhoz felhasznált alapanyagok között biztosan vannak olyan szóródó anyagok, mint kavics, homok, vagy sóder. Ezeknek az anyagoknak a szállítását csakis platós kisteherautóval lehet megfelelően kivitelezni, ugyanis ezekkel a járművekkel könnyedén, szóródásmentesen szállítható a kavics, homok és a sóder.

Építkezéseken gyakran szükség van arra is, hogy nagyobb épületelemeket tudjanak mozgatni a területen, ehhez pedig elengedhetetlen a daru, hiszen a berendezés nélkül veszélyes a nagy betonelemek mozgatása, beépítése. Tehát darus, billenőplatós munkálatokra az építkezések, felújítások több fázisában is szükség van, ezért, azok, akik a jövőben terveznek ehhez hasonló munkálatokat, mindenképp igénybe kell venniük ezzel kapcsolatos szolgáltatást.

A platós kisteherautó abban az esetben is segítséget tud nyújtani, ha tűzifát szeretne vásárolni az ügyfél, viszont nem rendelkezik olyan járművel, amivel nagy mennyiséget tudna elszállíttatni. Ebben az esetben a tágas rakodóterű platós kisteherautó megfelelő segítséget tud nyújtani: jelentős mennyiségű tűzifát lehet szállítani a járművel.

Ha építkezik, felújít, vagy tűzifára van szüksége, és még nem talált olyan céget, ami foglalkozik darus, billenőplatós munkákkal, forduljon bizalommal a Szabitrans Logistic Group Kft. csapatához! A darus, billenőplatós munkákkal kapcsolatban minőségi, megbízható szolgáltatást nyújtunk a bennünket felkereső ügyfeleknek. Szolgáltatásainkról bővebb információkat honlapunkon talál, amit a www.szabitrans.hu címen ér el. Amennyiben kérdései lennének a darus, billenőplatós munkákkal kapcsolatban, keressen minket telefonon, a 06-30-268-5975-ös számon, vagy írjon e-mailt az info@szabitrans.hu címre!