Csodálatos helyen voltál idén nyaralni, és sosem fogod elfelejteni ezt az élményt? Szeretnéd valahogy mindig a szemed előtt tudni a nyaraláson készített fotókat, de a fotóalbumot nem érzed elég jó megoldásnak? A vászonképek készítésével kidekorálhatod az otthonodat a nyaraláson készített fotókkal, sőt, a vendégeidnek is azonnal megmutathatod a legjobban sikerült képeket!

A nyaralás talán az év legjobban várt időszaka, hiszen ilyenkor mindenki kiszakadhat az egész éves hajtásból, a mókuskerékből, elfelejtheti a munkahelyi stresszt és az otthoni gondokat. Ilyenkor a legtöbben olyan helyekre mennek, amiket már ismernek: a nyaralóba, a Balatonhoz, a szerencsésebbek azonban mindig más és más tájakat fedezhetnek fel fotózhatnak körbe. Nem kell ehhez a egy trópusi szigetre látogatni, hiszen a szomszédos országokban is vannak olyan helyek, amik elérhetőek az átlagember számára, mégis felejthetetlen élményeket garantálnak. Ott van például Prága, ami az építészetet kedvelők számára maga a Paradicsom, vagy Horvátország és a mesebeli városkái a tengerparton. Bárhová is mész nyaralni, a fényképezőgéped biztosan nálad lesz, ha pedig mégsem, akkor a mobiltelefonoddal fogsz mindent megörökíteni. Ezeket a fotókat pedig érdemes egy alapos válogatást követően vászonképpé alakíttatni!

Ha olyan vállalkozást keresel, ami megteszi neked, hogy a nyaralásodon készített fotóból vászonképet készít Neked, akkor ne keress tovább! Cégünk, az Ötlet Szalon Kft. vászonképek készítésével foglalkozik, így bármilyen fényképből, vagy grafikából szeretnél fali dekorációt készíttetni, a segítségünkkel megteheted. Ha szeretnél többet tudni a tevékenységünkről, vagy a rendelésedet adnád le, látogass el a honlapunkra, amit a www.vaszonkepszalon.hu címen érhetsz el!

Örökítsd meg a nyári élményeidet vászonképen, és díszítsd vele az otthonodat, vagy add ajándékba a szeretteidnek! Amennyiben kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot a +36-70-387-5747-es telefonszámon, vagy írj nekünk az info@vaszonkepszalon.hu e-mail címre!