Egy fürdőszobát számtalan módon lehet komfortossá tenni; ebben egy zuhanykabin komoly segítséget nyújthat, amennyiben ezt választjuk a hagyományos fürdőkád helyett, ráadásul vizet és helyet is spórolhatunk vele. Szerencsére nem feltétlenül kell megvásárolni egy olyan zuhanykabint, amivel kompromisszumokat kell kötni, helyette választhatunk személyre szabott, egyedi zuhanykabint is.

Az egyedi zuhanykabinok egyik előnye, hogy tökéletesen illenek ahhoz a fürdőszobához, ahová rendelik őket, és minden részletükben a tulajdonos igényeit szolgálják. Mivel előzetes helyszíni felmérés után kerülnek legyártásra, tökéletesen illenek a helyükre, ráadásul ki lehet őket egészíteni különleges részletekkel, emellett egyedi színben, mintával és formában készülhetnek. A hagyományos, előregyártott zuhanykabinokkal szemben nem csak a méretüket, de az alakjukat is a megrendelő határozza meg, így semmiben sem kell kompromisszumokat kötni. Ráadásul az idősebb, vagy mozgássérült családtagnak is jelentősen megkönnyíthetjük az életét az egyedi zuhanykabinnal, hiszen az ő igényeit is figyelembe tudjuk így venni. Amikor pedig eladásra kerül egy ingatlan, növeli az értékét, ha az egyedi zuhanykabinnal felszerelt fürdőszobával rendelkezik.

Cégünk, a Fa-Üveg-Szabó Kft. weboldalán, a www.egyedizuhany.hu címen Önnek is lehetősége nyílik egyedi zuhanykabint rendelni, ha a standard zuhanykabinok nem felelnek meg az igényeinek. Nálunk sokféle zuhanykabin közül választhat, amiket az Ön elképzelései szerint építünk be. Szakembereink tudása és hozzáértésünk garantálja, hogy az Ön egyedi zuhanykabinja is időtálló legyen, ezért ha fürdőszobát újít fel, vagy építkezik, mindenképp érdemes hozzánk fordulnia.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az egyedi zuhanykabinok iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot! Az info@egyedizuhany.hu e-mail címen, vagy a 06-30-86-49-205-ös telefonszámon kollégáink várják hívását!