Egy gyönyörűen felújított lakásban mindennek tökéletesnek kell lennie – erről még azok is így vélekednek, akik nem perfekcionisták. Ha a burkolatok és a falak vadonatújak, a bútorok is legyenek olyanok, vagy legalább felújítottak, és persze akkor már a háztartási gépek is feleljenek meg az elvárásoknak. Vannak, akik emellett nagyra értékelik a formatervezett eszközöket, és természetesen a konyhát is ilyenekkel szerelik fel; náluk a konyha éke lehet a Bugatti Vera vízforraló, ami nem csupán esztétikus, de számos hasznos funkcióval is rendelkezik.

A Bugatti Vera vízforraló elnyerte a Red Dot Design díjat, ami már önmagában garancia arra, hogy a termék a legmodernebb elvek és trendek szerint készült. A termékdesign díj már 1954 óta minden évben kiosztásra kerül Essenben, Németországban. Ezt azért lényeges kiemelni, mert a német minőség világhírű, így nem csupán a design, de a tartósság is szerepel a díjazási szempontok között. Az a termék, amelyik elnyeri a Red Dot Design díjat, a minőség védjegyeként szerepeltetheti azt a neve mellett.

A Bugatti Vera vízforralónak azonban a dekoratív megjelenésen túl is van néhány jó tulajdonsága; ilyen például a szabályozható hőfok. A legtöbb vízforralót csupán be- és kikapcsolni lehet, illetve a forráspont elérésekor automatikusan kikapcsolnak, ám a Bugatti Vera vízforralót 45-100 °C között tetszőleges értékre lehet beállítani, emellett a bekapcsolás ideje is előre programozható, tehát el lehet vele érni azt, hogy ébredéskor már a megfelelő hőmérsékletű víz fogadja a konyhában a tulajdonos, aki így azonnal nekiláthat a reggeli kávé, illetve tea elkészítésének. A fogóba beépített óra és kezelőfelület ezek mellett már csak hab a tortán!

Felkeltettük érdeklődését a Bugatti Vera vízforraló iránt? Akkor keresse fel cégünk, a Diarex Kft. webáruházát, amit a www.konyhaextra.hu címen érhet el, és rendelje meg csupán néhány kattintással! Érdemes megtekintenie a többi termékünket is, hiszen velük még inkább az ízléséhez igazíthatja a konyháját! Amennyiben kérdése lenne a Bugatti Vera vízforralóról, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-509-8955-ös telefonszámon, vagy írjon nekünk a konyhaextra@gmail.com e-mail címre!