Mit nyújthat nekünk egy fatelep?

A fa mint építőanyag, bútor alapanyag és burkoló elem egyre népszerűbbé válik. A fa ugyanis természetességet sugároz, eleganciát áraszt és melegséggel tölti el otthonunkat, szemben a garasoskodó hatású műanyaggal és a nyers fémmel szemben. Az építkezés, felújítás és lakásszépítés tehát sokféle fa elemet kíván meg, amit mind beszerezhetünk egy jó fatelepen.

A fatelepen különböző méretű, típusú és árkategóriájú fa elemeket vásárolhatunk akár kis tételben, akár üzemi mennyiségben is. Nem csoda, hogy a kivitelezők, az ácsok és még az asztalosok is a fatelepről szerzik be a munkájukhoz szükséges alapanyagokat. Egy igényes fatelep egyaránt kínál lambériát, hajópadlót, OSB lapokat és szaunaépítő elemeket, valamint borovi és luc fenyőből készült egyéb elemeket is.

Egy jó fatelep magas technikai színvonalat képvisel!

Mint ahogyan olyan sok minden más területen, a fatelep kiválasztásánál sem mindegy, hogy melyik cég mellett döntünk. Legyen szó belső építészetről, kültéri megoldásokról vagy csak hobbi projektekről, munkánk fa alapanyaga nem lehet silány minőségű. A szakértők ezért is válogatják meg olyan gondosan, hogy melyik fatelep mellett döntenek.

A fatelep segítségünkre lehet ha fűrészárura van szükségünk, ha kültéri faburkolatokat keresünk, ha teraszt burkolnánk vagy éppen beltéri faanyagot vásárolnánk. Az ideális telephelyen nem csak OSB lapokat hanem fa építőanyagokat, strapabíró burkolatokat, lambériákat és akár kalodás tűzifát is kaphatunk. Ráadásul szaunaépítéshez is kiváló alapanyagot is kínálnak és vállalnak gyalulást és más fa megmunkálási szolgáltatást is.

Ilyen tökéletes fatelep a budapesti Famánia is, amely hétköznap reggel 8-tól délután 5-ig várja a vásárlóit, szombaton pedig 9 és 13 óra között tart nyitva. A Famánia telephelye Budapesten a Rákosi úton található és áru készletükről, áraikról és szolgáltatásaikról bővebb felvilágosítást is kaphatunk a 06 30 569-0785-ös telefonszámon vagy az info@famania.hu e-mail címen. Akciós ajánlataikat pedig a http://famania.hu webcímen teszik közzé, érdemes meglátogatni őket!

ugrás az oldal tetejére