Nagy lakásátalakításba kezdett, tavasszal pedig felújítja a fürdőszobáját is, ezért a tökéletes bútorberendezéseket, kiegészítőket keresi? Esztétikus, korszerű és modern megoldások érdeklik? Ne keresgéljen tovább, segítünk! Ha még nem találta meg a minden igényt kielégítő mosdópultot, döntsön Ön is a Corian mosdópult mellett, amely garantáltan felülmúlja előzetes várakozásait, elképzeléseit!

Kíváncsi, melyek Corian mosdópult legfőbb előnyei? Fontos kiemelni, hogy
– nem csupán esztétikus, de időtálló is,
– nincsenek rajta rések, melyek közé befolyhat a víz, illetve így a kosz sem tapad meg,
– széles színválasztékban kapható,
– könnyen tisztán lehet tartani,
– nagy ellenálló képességgel rendelkezik,
– kiváló ár-érték arányban kapható,
– ellenáll a penészedéseknek és rozsdásodásoknak.

Fontos megjegyezni, hogy a Corian mosdópult akril anyagból készül. Ez miért fontos? Az akril legnagyobb előnyei között mindenképpen meg kell említeni, hogy egyrészt vízálló és víztaszító, valamint egy esetleges sérülésnél még a hiba is könnyen javítható! Ne habozzon, forduljon bizalommal a Solymosi Team szakembereihez, ha valóban a legjobb megoldások érdeklik a fürdőszobában is! Az általunk gyártott Corian mosdópultok kimondottan egyedülálló darabok, olyan modern kiegészítők, amely bármely otthon stílusához tökéletesen illeszkedhetnek! Ön is egyedi fürdőszobáról álmodik? Tegye meg ehhez az első lépést a Corian mosdópultokkal, melynek minőségében garantáltan nem csalódhat!

Többet megtudna a Corian mosdópultokról? Kíváncsi a referenciákra, illetve a további előnyökre? Ön is profikra bízná a Corian mosdópultok készítését? Weboldalunkon, a www.solymositeam.hu-n minden kérdésére választ kaphat! Ismerje meg közelebbről szolgáltatásunkat, majd lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén! Kérjük, hívjon minket bizalommal a +3630-914-5747-es telefonszámon vagy írjon e-mailt a solymi@t-online.hu címre, kollégáink készséggel állnak minden kérdésében az Ön rendelkezésére! Bizalommal várjuk mielőbbi jelentkezését!