A térkövekre a legtöbben közterek burkolataként gondoltak évtizedekkel ezelőtt, jól ismert látványt nyújtanak parkokban, közintézmények környezetében, parkolókban. Azonban ma már nem csupán az utcákon láthatjuk viszont ezt a burkolattípust, hiszen egyre nagyobb népszerűségnek örvend otthonok környezetében is. Sok családi ház tulajdonosa azt gondolhatja, hogy a térkő árak magasak ahhoz, hogy saját kertjükbe ezt a megoldást válasszák egyszerű beton helyett, ám a térkövek számos előnnyel járnak, így mindenképpen érdemes megfontolni! Lássuk, miért éri meg kifizetni a térkő árát, ahelyett, hogy a betonozást választanánk!

A térkövek legnagyobb előnye, hogy rendkívül látványosak. Hatalmas szín- és formaválaszték jellemzi ezt a burkolatot, melynek köszönhetően mindenki megtalálhatja a kertjébe illő típust, amit könnyedén variálhat is. A térkövek lerakásakor ugyanis különféle mintázatokat hozhatunk létre, amivel egyedivé varázsolhatjuk otthonunk környezetét. Mindezt hosszú távon élvezhetjük, hiszen a térkő tartós burkolat, fagyállóságának köszönhetően a legzordabb téli időjárás sem kezdi ki, szemben az egyszerű betonnal, aminek a kemény hidegben könnyen felpattogzik a felülete. Csúszásgátló tulajdonságának köszönhetően sokkal biztonságosabb közlekedést tesz lehetővé, mint más burkolatok, ami különösen előnyös csapadékos időben. A testi épségünk az egyik legnagyobb kincsünk, amiért a térő árának kifizetése nem nagy kiadás, különösen akkor, ha gyermekek vagy idősek is élnek velünk egy háztartásban. Nagyobb esőzések alkalmával a tócsákat is elkerülhetjük ezzel a burkolattal, hiszen nem gyűlik össze a víz a járda mellett, hanem lefolyik a hézagok között. Kertünk tervezése során hosszú távban gondolkodunk, mégis fontos megemlíteni azt a szempontot is, hogy a térkő sérülés nélkül elbontható, vagyis a térkő árát csak egyszer kell kifizetnünk akkor is, ha később átalakítjuk környezetünket.

Ha olyan burkolatot keres kertjébe, ami látványos, praktikus és biztonságos is egyben, a térkő ára nem jelent pénzkidobást! Térkövek óriási kínálatából válogathat, ha felkeresi cégünket, a Szabó Térkő Bt.-t! Igény esetén a szállításban és a kialakításban is segítünk, így mindent egy kézben tudhat. A részletekért látogasson el www.vianostra.hu weboldalunkra, és ha többet szeretne megtudni termékeinkről vagy a térkő árakról, keressen minket bátran a +36-30-218-5530-as telefonszámon, illetve az info@vianostra.hu e-mail címen!