A nyári időszakot szinte mindenki szereti, hiszen szép idő van, csicseregnek a madarak, nyílnak a virágok, élvezhetjük a friss levegőt. Ám mégiscsak van valami, ami beárnyékolja kikapcsolódásunkat, mégpedig a rovarok jelenléte, mely ráadásul nem csak a szabadban kellemetlen, hiszen számos faj otthonunkba is betolakodik. Ezek közül az egyik legbosszantóbb a szúnyog, ami nyugtalanító zümmögése mellett csípésével is megkeserítheti a nyári hónapokat. A szellőztetésről természetesen senki sem szeretne lemondani a kánikulában, ezért a szúnyogháló nélkülözhetetlen kiegészítője otthonunknak. Ma már sokféle szúnyogháló létezik, így mindenki maga dönthet, melyik típust választja. Nézzük a kínálatot!

Választhatunk fix szúnyoghálót, és ebből is többféle alapanyag mellett dönthetünk, hiszen van műanyag és alumínium keres változat is. A fix verziók általában olyan helyekre ajánlottak, ahol a nyílászáró tisztítása megoldható kívülről, például földszinti lakásokba, hiszen a hálót nem tudjuk elmozdítani a helyéről. Ha fontos az átjárhatóság, praktikus megoldás a felhúzható, rugós kivitel. Egy újabb típus a pliszé szúnyogháló, ami harmonikaszerűen mozgatható, így kezelése zajtalan és praktikus. Fontos, hogy ha van erkélyünk, teraszunk, ne felejtsünk el ezek ajtajára is szúnyoghálót szerelni, hiszen igen nagy felületekről van szó, és hiába szereltük fel az ablakokat, igen sok rovar bejuthat az ajtókon, ha nem vagyunk elővigyázatosak. Az ajtók esetében mágneszáras vagy tolókeretes verzióban érdemes gondolkodni.

Ön már felkészítette otthonát a kellemetlen rovarok érkezésére? Ha szeretne kiváló minőségű szúnyoghálókkal védekezni a betolakodókkal szemben, ismerje meg cégünk, a Varga-Red Kft. szolgáltatásait és termékeit! Kínálatunkban biztosan megtalálja azt a típust, amire szüksége van, de ha bizonytalan, szakértőink segítenek megtalálni azt a szúnyoghálót, ami az Ön otthonába ideális. A részletekért látogasson el www.redonyok.hu weboldalunkra, felmerülő kérdéseivel pedig forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-282-4871-es telefonszámon vagy az info@redonyok.hu e-mail címen!