Minden autótulajdonos számára fontos, hogy járművét óvja a környezeti hatásoktól, melynek legkézenfekvőbb módja, ha a házhoz garázs is tartozik. A garázst többnyire nem csak az autó tárolására használják, hiszen méretétől függően sok mindent elnyelhet a barkács eszközöktől a régi játékokig. Ám minden ilyen helyiségben közös, hogy otthonunk részeként ennek kialakítására is nagy gondot kell fordítanunk, még akkor is, ha nem mindennap használjuk.

A garázs kialakításakor a legfontosabb kérdés, melyben döntenünk kell, hogy milyen kaput válasszunk. Ma már igen sokféle lehetőség van, billenő és szekcionált kapu mellett is dönthetünk, de az egyik legnépszerűbb típus a redőnyszerkezetes kapu. Miért érdemes ilyen mellett dönteni?

redőnyszerkezetes kapu szinte bármilyen környezetben megállja a helyét, ami helytakarékosságának köszönhető. Mivel csak függőlegesen mozog, nem vesz el hasznos teret sem kívül, sem pedig belül, így a garázs és a kert kihasználása is maximális lehet. A redőny nem véletlenül olyan népszerű más nyílászárók esetén is, kiváló hőszigetelő képességgel bír, ami a garázskapu esetében sem elhanyagolható tényező. Ha a helyiség közvetlenül a ház része, akkor alapvetően fontos, hogy a redőnyszerkezetes kapu szigeteljen, hiszen ez az egész ingatlan hőmérsékletét meghatározza, ha pedig különálló helyiségről van szó, az ott tárolt eszközök állapotának megőrzése miatt lényeges. Az esztétikai szempontot sem lehet figyelmen kívül hagyni a garázskapu esetében, melyben a redőnyszerkezetes kapu szintén élen jár. Ha ablakainkon is redőnyt használunk árnyékolóként, érdemes azonos árnyalat mellett dönteni a kapu kiválasztásakor, így az egész ház egységes képet mutathat.

Úgy döntött, hogy új kapuval szerelné fel garázsát? Érdeklik a lehetőségek és a redőnyszerkezetes kapu árakról is szeretne többet tudni? Ismerje meg a Garázskapu üzlet széles termékkínálatát, melyben más típusok mellett természetesen a redőnyszerkezetes kapuk is képviseltetik magukat! Látogasson el www.garazskapuuzlet.hu weboldalunkra, és termékeinkkel, árainkkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36-70-346-5952-es telefonszámon vagy az info@garazskapuuzlet.hu e-mail címen!