Családi ház felépítése előtt áll, és foglalkoztatja a kérdés, hogy milyen építési módot válasszon? Ha fontosnak tartja a környezettudatos megoldást, és szeretne biztonságos ingatlanban, költséghatékonyan élni, megéri a könnyűszerkezetes ház kivitelezése mellett dönteni.

Ha az Ön életében is eljött a pillanat, hogy megtervezze a saját otthonát, és új életet kezdjen, alaposan át kell gondolnia, hogy milyen megoldást választ. Lehetősége van téglaház, és könnyűszerkezetes ház kivitelezésére is, azonban ha előnyben részesíti a modern, tartós, energiahatékony megoldást, akkor mindenképp érdemes a könnyűszerkezetes ház kivitelezését választani.

Számos érv sorolható fel, amiért megéri az ingatlanát könnyűszerkezetes technológiával felépíteni:

  • Környezettudatos építési mód.

  • Rövid kivitelezési időtartam.

  • Állékonyság és tartósság.

  • Kiváló hőszigetelés.

  • Kitűnő ár-érték arány.

könnyűszerkezetes ház kivitelezése során száraz technológiával dolgoznak a szakemberek, így nem kell aggódnia a penészesedés, a hőhidak kialakulása miatt. Az év bármely részében megvalósítható a könnyűszerkezetes ház kivitelezése, mivel nem jelentenek akadályt az időjárási viszontagságok.

Profikra bízhatja a könnyűszerkezetes ház kivitelezését, és rövid időn belül költözhet be az igényeinek teljes mértékben megfelelő ingatlanba, ha felkeresi cégünket, a TAKSONY H-BEK Építőipari és Ingatlanforgalmi Kft.-t. Hallott már az új energetikai előírásokról? 2021-től az új ingatlanok energiaellátását legalább 25%-ban megújuló energiaforrásból szükséges biztosítani. Ez Önnek is többletköltséget jelentene, de mi ajándékba adjuk a napelem rendszert, így sokat spórolhat! Tudjon meg többet a szolgáltatásainkról, és a könnyűszerkezetes ház kivitelezésének előnyeiről a www.konnyu-szerkezet.hu weboldalon!

Éljen olyan környezetben, ahol mindig is szeretett volna! Tervezze meg egyéni igényei szerint álmai otthonát, bízza ránk a könnyűszerkezetes ház kivitelezését! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-4441590-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@konnyu-szerkezet.hu e-mail címünkre!