Megbízható helyről, pár kattintással szerezné be a szükséges uszodatechnikai eszközöket, kiegészítőket? Ne keresgéljen tovább, hiszen van egy remek hírünk! Forduljon bizalommal a Kerex – Óbuda Uszodatechnikai Kft.-hez, hiszen a cég webshopjában minden szükséges terméket megtalálhat, amire szüksége lehet. Mire gondolunk?

Többek között az alábbi uszodatechnikai eszközök érhetőek el kínálatunkban:
– szűrőegységek,
– szűrőtartályok, kezelőszelepek, szűrőtöltetek,
– szivattyúk,
– medence szerelvények,
– víz alatti porszívók, hálók,
– vegyszeradagoló berendezések
– csőszerelési anyagok,
– létrák, kapaszkodók,
– páramentesítők,
– ellenáramoltató berendezések,
– egyedi masszázs rendszerek,
– uszodai szabályzó egységek,
– kiegyenlítő tartályok vagy éppen
– medence kiegészítők

Ezentúl az uszodatechnikában jártas szakembereinkre az értékesítésen túl akkor is számíthat, ha komplex medencék tervezéséről és kivitelezéséről van szó. Több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező uszodatechnikai cégünk immáron ezernél is több medence és egyéb wellness berendezés kivitelezésében vett részt. Kérje ajánlatunkat még ma, ha Ön is úgy döntött, hogy idén nyáron már a saját medence előnyeit élvezné a kertben sütkérezve. Bízza ránk a tervezést, illetve az építést, és olyan medence tulajdonosa lesz, amellyel nem csak a maximális feltöltődés garantált, de a medence a kert tökéletes ékköve is lesz.

Az alábbi medence szerkezetek / burkolatok választhatóak, ha a saját medence mellett döntünk:
– fólia burkolatú beton medence,
– üvegmozaik vagy csempe burkolatú medence,
– műanyag medencék.

Amennyiben tehát uszodatechnikai eszközök után keresgél, vagy profi csapatra bízná medence kivitelezést, keresse fel weboldalunkat, a www.kerexobuda.hu-t, ahol minden fontos további információt megtudhat uszodatechnikai szolgáltatásainkról! Kérdései, kérései támadtak? Lépjen bizalommal kapcsolatba kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén! Várjuk jelentkezését a +36-1/436-01-20-as telefonszámon, vagy kérjük, írjon levelet az obuda@kerex.hu e-mail címre!